ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Δεν μας έφτανε η μεγαλομανία της Ντόρας, μας προέκυψε και ο Άρης

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά στη Νέα Δημοκρατία. Δεν μας έφτανε η μεγαλομανία της  Ντόρας που δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι ..
την έχει ξεχάσει ακόμη κι ο… θεός, τώρα μας προέκυψε και ο Άρης.
Όχι ο Θεός του Πολέμου, ο άλλος, ο… θεός σκέτο. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος ο οποίος μεταξύ παραλίας και σολάριουμ (για να μη χαθεί το σοκολατί χρώμα) αποφάσισε να κάνει κριτική στην κυβέρνηση. Διότι, έξω από το χορό, όπως όλοι ξέρουμε, πολλά τραγούδια ξέρει.
Κατ’ αρχάς λειτούργησε σαν γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και υπονόησε ότι μπορεί να γίνονται και παρακολουθήσεις. Ζήτησε να γίνει έρευνα στην ΕΥΠ ενώ έκανε καταγγελίες για υπαλλήλους που τα παίρνουν για να πουλάνε πληροφορίες. Χωρίς στοιχεία φυσικά, απλά για να γίνει «μπούγιο» να παίξει το όνομά του στα κανάλια και να… την πατήσουμε κι εμείς για να τους αφιερώσουμε ορισμένες αράδες διασημότητας.
«Να γίνει Ένορκη Διοικητική Εξέταση, για να δούμε ποιος και γιατί και πώς λειτουργεί. Υπάρχουν στεγανά; Υπάρχει η απαιτούμενη προστασία; Μήπως κάποιοι κάνουν κατάχρηση εξουσίας μέσα στην ίδια την υπηρεσία; Μήπως κάποιοι προσπορίζονται χρήματα προς ίδιον όφελος, βγάζοντας δεύτερο χαρτζιλίκι, πουλώντας πληροφορίες που δεν τους ανήκουν; Πως διαχειρίζονται τις πληροφορίες αυτές και ποιος μπορεί να πει ότι όλα αυτά λειτουργούν με συγκεκριμένους κανόνες και προστατεύεται πάνω από όλα η ανθρώπινη αξιοπρέπεια;» είπε ρωτώντας τον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια πώς διέρρευσαν στοιχεία της ΕΥΠ για τις συνομιλίες των χρυσαυγιτών ήδη από το στάδιο της προανάκρισης.
Τόσο άσχετος είναι; Όλες οι συνομιλίες βρίσκονται στην ογκώδη δικογραφία, την έχουν μια σειρά από δικαστές, υπάλληλοι και δικηγόροι. Είναι δύσκολο να διαρρεύσει στους δημοσιογράφους; Την ΕΥΠ περίμεναν; Για χίλια δύο να την κατηγορήσεις, αλλά όχι και γι’ αυτό.
Κληθείς να σχολιάσει τα περί «δύο άκρων» ο βουλευτής της ΝΔ ήταν ξεκάθαρος: «Η “θεωρία των δύο άκρων” το 2013 δεν μπορεί να σταθεί. Αν κάποτε μπορούσε κανείς να τεκμηριώσει ακραίες κινήσεις και από τους δύο ιδεολογικο-πολιτικούς αντίπαλους χώρους, το 2008 τότε που καιγόταν η Αθήνα, το 2013 – πέντε χρόνια μετά – έχει γίνει μια στροφή προς μετριοπάθεια των δυνάμεων της Αριστεράς» είπε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και συνέχισε: «Από την άλλη πλευρά έχουμε ένα μόρφωμα το οποίο αποδεικνύεται ότι δεν λειτουργεί ακραία, αλλά λειτουργεί υπονομευτικά για την ίδια τη δημοκρατία. Όταν φτάνουμε στο συγκεκριμένο σημείο, ένα μόρφωμα να υιοθετεί τη βία, τα άκρα και τις ακρότητες, αυτό πρέπει να αντιμετωπιστεί πολιτικά».
Μη μου πείτε: Είναι έτοιμος για… προσχώρηση στο κόμμα του Αλέξη.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου