VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Για να μη μυρίζει το ψυγείο!



Σήμερα σκέφτηκα να μοιραστώ όλα εκείνα τα κολπάκια που κατα καιρούς διάβασα ή άκουσα για να μη μυρίζει το ψυγείο... Εγώ ακολουθώ τα περισσότερα από αυτά εναλλάξ και έχω να πω ότι πράγματι... πιάνουν!

1. Τοποθετήστε ένα ποτήρι γάλα στο πάνω ράφι του ψυγείου και το πρόβλημά σας θα λυθεί! Το γάλα έχει την ικανότητα να μαζεύει τις οσμές και έτσι εγκλωβίζονται μέσα σε αυτό, αφήνοντας το ψυγείο σας καθαρό! Φυσικά θα πρέπει να το αλλάζετε που και που για να παραμένει το ψυγείο σας καθαρό!


 
2. Βάλτε φελλούς στα ράφια... οι φελλοί έχουν την ικανότητα να απορροφούν τις μυρωδιές.

 


3. Πολύ αποτελεσματική είναι και η τοποθέτηση σόδας σε ένα μπολάκι ή πιατάκι σε κάποιο ράφι του ψυγείου.

4. Ακρως αποτελεσματικό είναι και μία χαρτοπετσέτα βουτηγμένη στο ξύδι! Βάλτε την σε ένα πιατάκι του καφέ και ρίξτε και λίγο ξυδάκι από επάνω για κέρασμα και μυρωδιά τέλος



5. Ένας άλλος αποτελεσματικός τρόπος είναι ένα πιατάκι με λίγο ελληνικό καφέ σε ένα ράφι του ψυγείου.

6. Πάρτε μισό λεμόνι και καρφώστε επάνω 4-5 γαρύφαλλα (μοσχοκάρφια) και ησυχάσατε. Επίσης και το λεμόνι κομμένο στη μέση κάνει την ίδια δουλειά. Απορροφάει όλες τις οσμές.

Ακόμη, με λεμόνι, ένα άλλο κόλπο είναι: για ένα ψυγείο 1,5 μέτρου περίπου κόβετε 4 λεμόνια στη μέση, με αποτέλεσμα να έχετε 8 μισά λεμόνια, βγάζεται την ψίχα και από τα 8 μισά λεμόνια (κρατώντας ουσιαστικά σχεδόν μόνο τη φλούδα), αφού έχουν γίνει σαν "καλούπι", γεμίζετε και τα 8 με αλάτι (προσέξτε να μην τα γεμίσετε μέχρι τέρμα πάνω και χύνεται το αλάτι μέσα στο ψυγείο!), τα βάζετε διασκορπισμένα μέσα στο ψυγείο σε διάφορα σημεία, αφήστε τα για 1+ βδομάδα και έπειτα βγάλτε τα.





7. Επίσης κάτι τελευταίο που διάβασα κάπου και δεν έχω σταματήσει ακόμα να γελάω… αν θέλετε να ξεμυρίσει αμέσως το ψυγείο… πετάξτε επιτέλους εκείνο το χαλασμένο κουνουπίδι!!! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου