ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Συγκυβερνά ακόμη η ΔΗΜΑΡ κύριε Καψή και δεν το ξέρουμε;

Η ΔΗΜΑΡ ως γνωστόν δεν συναποτελεί μέρος της κυβέρνησης. Αποχώρησε αν δεν μας εξαπατά η μνήμη μας εξαιτίας του..
«μαύρου» της κυβέρνησης στην ΕΡΤ, στη διάδοχη κατάσταση της οποίας ωστόσο επιμένει (η ΔΗΜΑΡ) να τοποθετήσει τον εντελώς «ημέτερό» της, το δικό της παιδί, Γιώργο Μπράμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο οργανόγραμμα του νέου φορέα, καταργούνται όλες οι γενικές διευθύνσεις που υπήρχαν επί ΕΡΤ και η εντολή προβλέπει τη δημιουργία δυο μόνο γενικών διευθύνσεων που θα εμπεριέχονται όλες οι υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, μία γενική διεύθυνση θα έχει στην ομπρέλα της όλες τις διοικητικές υπηρεσίες και η δεύτερη, θα έχει υπό τον έλεγχό της την διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης, καθώς επίσης και το πρόγραμμα.
Με άλλα λόγια, πρόκειται για ένα πανίσχυρο διευθυντήριο, που θα έχει στη διάθεσή του και θα διαχειρίζεται τεράστια κονδύλια, τα οποία θα προορίζονται για την ενημέρωση και το πρόγραμμα της τηλεόρασης…
Όπως γίνεται αντιληπτό, για επικεφαλής της νέας γενικής διεύθυνσης, ειδήσεων, ενημέρωσης και προγράμματος προορίζεται ο Γιώργος Μπράμος που ήδη έχει παραχωρήσει την εξ απορρήτων του Ελίνα Τζανουδάκη στο ιδιαίτερο γραφείο του υφυπουργού για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, Παντελή Καψή, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.
Ο Γιώργος Μπράμος, βέβαια, άξιος κατά τα άλλα, δεν μας έχουν πει πόσα μηδενικά θα έχει ο ετήσιος μισθός του. Και τούτο γιατί αναμένουμε την έκδοση της ΚΥΑ των Γιάννη Στουρνάρα και Παντελή Καψή που θα καθορίζει την αμοιβή του διευθύνοντος συμβούλου και των μελών του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ ΑΕ αλλά και των γενικών διευθυντών.

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου