ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Τσιφλίκι του Καψή και των “άλλων δημοκρατικών δυνάμεων” η ΝΕΡΙΤ

Σε «γιάφκα» του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, της «Δράσης» και των λοιπών…. δημοκρατικών δυνάμεων τείνει να μετατραπεί ο υποτιθέμενα ανεξάρτητος οριστικός φορέας της δημόσιας..
ραδιοτηλεόρασης, της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. η οποία μέλει να αντικαταστήσει την «αμαρτωλή» ΕΡΤ. Σαν να μην προέρχεται ο πρωθυπουργός της χώρας από τη μεγάλη «γαλάζια» παράταξη, σαν να μην συνιστά πλειοψηφία το κόμμα της Ν.Δ., σαν να μην υπάρχει ούτε ένας σοβαρός νεοφιλελεύθερος, δεξιός, να διοικήσει το νέο εγχείρημα, εντελώς επιπόλαια, ενοχικά και απροσχημάτιστα αφήνεται η ΝΕΡΙΤ στα χέρια επιδέξιων στην αναρρίχηση και αδέξιων στα τηλεοπτικά «πράσινων», «κόκκινων» και «πορτοκαλί», πρώην υποψηφίων με διάφορα κόμματα και κομματίδια. Αποτέλεσμα; Να πηγαίνει στράφι όλη η προσπάθεια για δήθεν απεξάρτηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης από κομματικές αγκυλώσεις και πελατειακές σχέσεις, να διορίζονται «ετσιθελικά» τα γνωστά αναρριχητικά της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και να υποδέχεται τόσο η «ΔΤ» όσο και η ΝΕΡΙΤ μεθαύριο μια σειρά από «ημέτερους» από τη δεξαμενή συγκεκριμένων παρατάξεων αριστερά της «πράσινης» γραμμής.
Πρώτος και καλύτερος, ο υφυπουργός για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, Παντελής Καψής, ο οποίος αναμφίβολα «χρεώνεται» στο ΠΑΣΟΚ, λύνοντας και δένοντας τόσο στην επιλογή των στελεχών του προσωρινού φορέα τη «ΔΤ» όσο και στη διαδικασία ορισμού των μελών του Εποπτικού Συμβουλίου, του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου και των μελών του Δ.Σ.  Ο Παντελής Καψής, αφού εξοστράκισε ως ανεπιθύμητο πρόσωπο τον εκκαθαριστή της ΕΡΤ και ειδικό διαχειριστή, οικονομολόγο και τεχνοκράτη Γκίκα Μάναλη (που οδεύει στην Attica Bank), επελαύνει νικητής με την τοποθέτηση των «δικών του παιδιών» στο νέο σχήμα. Κι ας του έχει τραβήξει σε κατ ιδίαν συνάντηση το αυτί ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς θέτοντας συγκεκριμένα ερωτήματα αναφορικά με το «γιατί έμειναν απέξω ικανοί δημοσιογράφοι, γνωστοί για τις φιλικές τους σχέσεις με τη Ν.Δ.». Νωρίτερα ο κύριος Καψής είχε φροντίσει όλον τον Αύγουστο να τοποθετεί ατύπως στη «ΔΤ», στα στούντιο της Μουρούζη και στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, παραπλεύρως του προσωπικού του γραφείου, πρόσωπα που υποδείκνυε ένα «παράπλευρο» κέντρο, αυτό της Φώφης Γεννηματά και του Φώτη Κουβέλη, από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ αντίστοιχα. Έτσι επιβλήθηκε εκτός διαγωνισμού η τοποθέτηση του Βασίλη Θωμόπουλου, στη θέση του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης,  γνωστός για τις φιλοΠΑΣΟΚικές του διαθέσεις στην πρώην ΕΡΤ (έκανε όλα τα χατίρια στους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του ‘90) ενώ πρόσφατα είχε κάνει άνοιγμα και στη ΔΗΜΑΡ – στη λογική του «να τα έχει με όλους καλά». Στη θέση του επικεφαλής του Προγράμματος, και αυτός ατύπως,  τοποθετήθηκε ο Γιώργος Μπράμος. Ο τελευταίος δεν ήταν μόνο φίλα προσκείμενος σε αντιπολιτευτικό κόμμα. Ήταν υποψήφιος της ΔΗΜΑΡ στην Α’ Αθήνας στις τελευταίες εκλογές!
Την περασμένη εβδομάδα το Εποπτικό Συμβούλιο επέλεξε πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο από μια ομάδα επτά προσώπων μεταξύ των οποίων ο πρώην πρόεδρος της Λυρικής το 2005, ο Γκίκας Μάναλης, ο Τζώνη Καλημέρης και ο Γιώργος Προκοπάκης. Νίκησε φυσικά ο χημικός μηχανικός του ΕΜΠ, Γεώργιος Προκοπάκης, «καμάρι» του Παντελή Καψή ο οποίος έβαλε χοντρά το χεράκι του για την τοποθέτηση αυτή. Όπως επίσης και για την  Κατερίνα Ευαγγελάκου, τον Θεόδωρο Καρούνο, τον Νικόλαο Ξανθούλη και τον Κωνσταντίνο Πολυζωγόπουλο.
Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι άσχετοι με την ραδιοτηλεοπτική αγορά «νέοι» άνθρωποι της ΝΕΡΙΤ; Ο Γεώργιος Προκοπάκης έχει τα τελευταία έτη διακριθεί ως καλεσμένος και συνομιλητής της Πόπης Τσαπανίδου και του Μπάμπη Παπαδημητρίου, εκπροσωπώντας ατύπως την κίνηση «Αριστεροί υπέρ της Δράσης» (!!!). Εκεί κατέφυγε μια ομάδα πρώην στελεχών της ΔΗΜΑΡ που δεν τα βρήκαν με τον Φώτη Κουβέλη και κάποια στιγμή πήραν την άγουσα. Και έκτοτε δεν έχουν σταματήσει να χύνουν χολή στην πάλαι ποτέ στέγη τους. Προέρχεται από την αριστερά και κατέβηκε υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθηνών με τη Δράση-ΦιΣ. Τόσο ανεξάρτητος….
Η 51χρονη σκηνοθέτης Κατερίνα Ευαγγελάκου ασχολείται με τη σκηνοθεσία αλλά και την παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών και ντοκιμαντέρ, ενώ συνδέεται με δεσμούς φιλίας με τη σύζυγο του Π.Καψή, Βένια Γεωργακοπούλου της αριστερής «Εφημερίδας των Συντακτών». Ο πληροφορικός Θόδωρος Καρούνος, μέλος του Δ.Σ. επίσης, ήταν στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου σε θέματα Πληροφορικής. Επίσης όλως τυχαίως έχει επιμεληθεί τη μηχανοργάνωση της «Αυγής» του ΣΥΡΙΖΑ.  Συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ ως υπεύθυνος για θέματα διαδικτύου και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης από το 2004 ως το 2012.
Ο τρομπετίστας Νίκος Ξανθούλης είναι και αυτός επιλογή Π.Καψή όπως επίσης και ο νομικός Κωνσταντίνος Πολυζωγόπουλος, επίκουρος Καθηγητής Ιδιωτικού Δικαίου στην Νομική Σχολή της Αθήνας μεν, συνεργάτης των κυβερνήσεων Σημίτη δε.
Όμως και τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου δεν πάνε πίσω σε «αριστερά» και πασοκικά φρονήματα.
Η Άννα Δαμιανίδη έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στην «Αυγή», στα «ΝΕΑ» και στην Ελληνική Ραδιοφωνία τα πικρά χρόνια του ΠΑΣΟΚ. Η Τατιάνα Καραπαναγιώτη ορίστηκε το 2011 αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου. Τον Μάιο του 2012 διετέλεσε υπηρεσιακή Υπουργός Πολιτισμού. Τέλος ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης ήταν υποψήφιος και αυτός με τη ΔΗΜΑΡ. Υπάρχει κάποιος από το Μαξίμου σε όλα αυτά; Κάποιος «βαμμένος» δεξιός, κάποιος υποψήφιος με τη Ν.Δ. Όχι, η ΝΕΡΙΤ είναι προφανώς ανεξάρτητη μόνο από τη μεγάλη παράταξη του Αντώνη Σαμαρά.

Ρεπόρτερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου