ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Σεξ 1000 φορές – Μία με γυναίκα και… 999 με αμάξια!

Ο Έντουαρντ Σμίθ είχε 1000 σεξουαλικούς παρτενέρ στη ζωή του αλλά μόνο μία ήταν άνθρωπος καθώς οι υπόλοιποι 999 ήταν…
αυτοκίνητα!Ο 63χρονος χαρακτηρίζεται ως «μηχανόφιλος» λόγω του ότι ελκύεται σεξουαλικά από αεροπλάνα, τρένα και αυτοκίνητα! Επίσης του αρέσουν και τα ελικόπτερα καθώς μία φορά που έβλεπε την τηλεοπτική σειρά «Airwolf» αυνανίστηκε στα γρήγορα.
«Οι άνδρες κοιτάνε το στήθος και τα οπίσθια ωραίων γυναικών. Εγώ κοιτάω το μπροστινό μέρος ωραίων αυτοκινήτων» είπε στην Mirror.
Πάντως ο Σμίθ, δεν κάνει σεξ με οποιοδήποτε αμάξι τώρα ποια καθώς έχει δώσει όρκο μονογαμίας στην αγαπημένη του Βανίλια η οποία είναι… Volkswagen Beetle αγορασμένο πριν από 30 χρόνια: «Όταν αγκαλιάζω την Βανίλια με διαπερνάει μία ισχυρή ενέργεια που προέρχεται από εκείνη» είπε ο Σμίθ σε συνέντευξη του. Ε, μπορεί επειδή είναι και παλιό αυτοκίνητο να έχει χαλάσει κάνα καλώδιο και να ηλεκτρίζεται ο Έντουαρντ που συνεχίζει: «αν της συμβεί κάτι θα ραγίσει η καρδιά μου».
Σύμφωνα με το Oddity Central, εκτός από την Βανίλια, άλλες σχέσεις του Σμίθ ήταν: το 1973 με ένα Opel GT, την Σιαναμόν και το 1993 με ένα Ford Ranger, την Σπλας.
Η μηχανοφιλία είναι ένα μοναδικό φετίχ, αλλά ο Έντουαρντ ισχυρίζεται ότι δεν είναι ο μοναδικός καθώς υπάρχουν τουλάχιστον 500 άνδρες που την βρίσκουν με τα αμάξια, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Time.com
«Όταν ήμουν 13 χρονών, μόλις είχε κυκλοφορήσει η Corvette Stingray και μόλις τη είδα είπα ότι είναι πολύ σεξουαλική και μία υπέροχη μηχανή» είπε ο Σμιθ στην Telegraph και συνεχίζει: «δεν καταλαβαίνω γιατί μου συμβαίνει αυτό αλλά ξέρω ότι δεν πλήγωσα ποτέ κανέναν και ούτε σκοπεύω να το κάνω».

Κοοlnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου