VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

«Οι βασιλιάδες»: Τα νέα επεισόδια - Τι θα δείτε σήμερα στην τηλεόραση..

Τετάρτη 13/11 - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 83
Την αγαπάει πολύ τη Γιούλη ο Μάρκος της! Αλλά σαν αδερφή του… Γιατί αγαπάει τη Χριστίνα. Που τον αγαπάει κι εκείνη. Ενώνει όλα τα στοιχεία η Γιούλη και τι άλλο να κάνει;..
Φτιάχνει τη βαλίτσα της. Λίγο μετά το μετανοιώνει κι αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τη θέση της στη Χριστίνα. Πόσα ν’αντέξει κι αυτή η Χριστίνα πια. Ανοίγει την πόρτα, την καλωσορίζει και κάνει το σταυρό της. Παράλληλα, η Ευγενία αποφασίζει να ξεκαθαρίσει το μπλέξιμο μεταξύ Χριστίνας και Μάρκου, αλλά όσο και να τους επιπλήτει δεν φαίνεται να την ακούν. Αφού είναι ερωτευμένα τα παιδιά! Όπως ο Λεωνίδας, που για να δει την αγάπη του θα σκαρφιστεί χίλιους τρόπους.
Η Μαρίνα λέει σε όλους τον πόνο της για τον Μηνά, αλλά μόνο στη Γιούλη βρίσκει συμπαράσταση. Όπως ο Αιμίλιος που έχει μάτια μόνο για τη Λίζα και σπάει το κεφάλι του για να ξεπεράσει η Λίζα το τάμα της στην Παναγία και να γίνει επιτέλους δική του. Κάτι καταλαβαίνει κι η Τιτίκα, θυμάται και τον Μηνά, της κόψαν και την εκπομπή, οπότε μία είναι η λύση: Ανακοινώνει στον Αιμίλιο πως ξεκίνησε διαδικασία διαζυγίου!

vipnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου