ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ο Ολυμπιακός πέταξε την ευκαιρία στο Σηκουάνα (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Στο Φάληρο την τελευταία αγωνιστική της φάσης των Ομίλων  κόντρα στην Άντερλεχτ θα μάθει ο Ολυμπιακός αν θα συνεχίσει στον δρόμο των αστεριών..
μετά την ήττα που γνώρισε από την Παρί Σεν Ζερμέν με 2-1 αφού την ίδια ώρα η Μπενφίκα κέρδιζε στο Βέλγιο την Άντερλεχτ με 3-2 και έφτανε στη δεύτερη θέση τους ερυθρόλευκους. Η ελληνική ομάδα πλήρωσε ένα κακό ξεκίνημα κι ένα ακόμη χειρότερο φινάλε παρά το ότι αγωνιζόταν σε όλα το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη παραπάνω και ασφαλώς φεύγει δυσαρεστημένη από το Παρίσι αφού θα μπορούσε να είχε πάρει την ισοπαλία που κρατούσε στα χέρια της μέχρι το ρολόι να γράψει το 90ο λεπτό όταν ο Καβάνι έβαζε το όνομά του δίπλα στου Ιμπραίμοβιτς που είχε πετύχει το 1-0 στο 7΄και απαντούσε στον Μανωλά που είχε ισοφαρίσει στο 80΄.
Πριν καλά καλά πατήσει το πόδι του στο Παρκ ντε Πρενς ο Ολυμπιακός  δέχθηκε ένα εύκολο γκολ από τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα.
Όλα θα μπορούσαν ωστόσο να ήταν πιο απλά για τον Ολυμπιακό αν οι επιθετικοί του και ιδιαίτερα ο Μήτρογλου ήταν πιο εύστοχοι στα πρώτα 45΄.
Οι ερυθρόλευκοι που δέχθηκαν το γκολ από την αδράνεια του κεντρικού αμυντικού διδύμου Σιόβα Μανωλά όχι μόνο δεν κινδύνευσαν αλλά είχαν τρεις κλασικές ευκαιρίες με τον Κώστα Μήτρογλου , μάλιστα την μια πίσω απο την άλλη στο 12΄στο 26 και στο 34΄να φτάσουν στην ισοφάριση. Σε όλα αυτά η Παρί είχε να αντιπαρατάξει την κατοχή μπάλας που έφτασε ακόμη και το 74% και το φαρμακερό σουτ του Καβάνι στο 40΄που βρήκε σε πλήρη ετοιμότητα τον Ρομπέρτο.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε το δώρο από τον Βεράτι που σε ένα σκληρό μαρκάρισμα είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες . Ούτε όμως η αριθμητική υπεροχή ούτε η είσοδος του σκορερ του μοναδικού τέρματος του Ολυμπιακού στο Φάληρο , του Βάις δεν έφερναν στους ερυθρόλευκους το πολυπόθητο γκολ. Αντίθετα η Παρί ήταν αυτή που είχε και πάλι την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να υποχρεώσει τον Ρομπέρτο τουλάχιστον τρεις φορές να διώξει με μεγάλη προσπάθεια τη μπάλα σε κορνερ. Ειδικά η απόκρουση στο απευθείας φάουλ του Ιμπραίμοβιτς στο 51΄αλλά και το σουτ του Άμπιο στο 72΄ . Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι παρά το αριθμητικό μειονέκτημα κρατούσαν το προβάδισμα εύκολα ήρθε το γκολ του Μανωλά στο 80΄κι ενώ είχε προηγηθεί οφ σάιντ του Τσόρι που δεν υποδείχθηκε για να αλλάξει τα δεδομένα. Ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν πίστεψε οτι μπορεί να πάρει την ισοπαλία και ο Καβάνι στο 90ο λεπτό σε ένα αιφνιδιασμό των Γάλλων νίκησε τον Ρομπέρτο και χάρισε τη νίκη και την πρώτη θέση του Ομίλου στην ομάδα του
Παρί Σεν Ζερμέν (Μπλάν):  Σιρίγκου, Φαν Ντερ Βίλ, Μάξγουελ, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ, Μότα, Βεράτι, Ματουιντί(85΄Μόουρα), Καβάνι, Λαβέτσι (50 Ραμπιό), Ιμπραϊμοβιτς (78΄Μαρκίνος).
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο (57΄Τσόρι), Μανωλάς, Σιόβας, Μπονγκ (46΄Βάις), Μανιάτης, Σάμαρης, Φουστέρ, Κάμπελ (77΄Σαβιόλα), Χολέμπας, Μήτρογλου.

Δείτε τα γκολ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου