ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ο φόβος του ντόπινγκ έχει φωλιάσει στους Κενυάτες

Κένυα και Τζαμάικα μπορεί να έχουν πάρα πολλές διαφορές , σε όλα τα επίπεδα , πλέον όμως έχουν ένα κοινό κι αυτό είναι στον αθλητισμό...
Θα προτιμούσαν δε να μην το έχουν. Τι είναι αυτό ;
Αμφότερες οι δυο χώρες βρίσκονται στο μικροσκόπιο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αντιντόπινγκ μετά από αλλεπάλληλα κρούσματα αθλητών τους τα τελευταία χρόνια.
Μετά τους Τζαμαϊκανούς σπρίντερ που δημιούργησαν σάλο με την ανίχνευση απαγορευμένων ουσιών στον οργανισμό τους το περασμένο καλοκαίρι και η Κένυα , η χώρα των κορυφαίων δρομέων μεγάλων αποστάσεων μπήκε σε καθεστώς στενότατης παρακολούθησης.
Τρέμουν στην κυριολεξία πλέον οι Κενυάτες αξιωματούχοι στην ιδέα ότι μπορεί στο άμεσο μέλλον να υπάρξουν και νέα κρούσματα με ντοπέ συμπατριώτες τους . Μόνο κατά την περσινή χρονιά 17 δρομείς πιάστηκαν στα δίχτυα των ελέγχων . Η Κένυα δεν έχει πολλούς λόγους να υπερηφανεύεται και οι δρομείς της με τις επιτυχίες τους είναι ίσως ο σημαντικότερος. Τώρα το οικοδόμημα σείεται συθέμελα και μια ακόμη δόνηση θα μπορούσε να το γκρεμίσει οριστικά. Γι αυτό και τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση της Κένυας είναι ιδιαίτερα αυστηρά .Ουδείς περνάει το κατώφλι της εξόδου από τη χώρα για αγώνες αν δεν έχει πιστοποιηθεί ότι είναι «καθαρός». Οι έρευνες δε για υποψίες ντοπαρίσματος φτάνουν σε βάθος και δεν σταματούν αν δεν εξιχνιαστούν.
Παρόλα αυτά ο φόβος πλέον των Κενυατών παραμένει…

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου