ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Μήνυμα αγανακτισμένου φαντάρου για το στρατόπεδο της Καλαμάτας


Καλαματιανός φαντάρος αγανακτεί με την κατάσταση του στρατοπέδου στη Καλαμάτα...
Είναι που είναι στην παραμεθώριο όπως γράφει, τους έχουν κόψει και τις εξόδους τους! Αντώνη να παρέμβεις αμέσως & να δημιουργηθεί φυλάκιο στο μουσείο της Ακρόπολης με διαμονή στο Hilton



Μας γράφει ο αγανακτισμένος Καλαματιανός στρατιώτης:

Θελω να αναφερω πως το στρατοπεδο της Καλαμάτας αρχιζει να γινεται χειροτερα απο οτι ενα στρατοπεδο που ειναι παραμεθόριο.

Oι περισσοτεροι που ειναι Kαλαματιανοι κανουν να δουν το σπιτι τους 7 και 8 μερες, πραγμα αδιανοητο για το στρατοπεδο της Καλαμάτας και εκτος απο οτι γινεται αυτο στελνουμε και φανταρους στο στρατοπεδο της Τρίπολης για 7-10 μερες το οποιο δημιουργει την λεγομενη εμπλοκη.

Kατι πρεπει να γινει, για να γινει παλι οπως ηταν παλια γιατι αμα συνεχιστεί ετσι το στρατοπεδο θα γινει μαυρο και θα κλεισει παρολο που εχει ανοιξει εδω και 10 μηνες μετα απο 2 χρονια. Δεν γινεται το στρατοπεδο της Καλαμάτας να συντηρει και της Τρίπολης πρεπει να αποφασισουν πιο απο τα δυο θα κρατησουν. Οι περισσοτεροι φανταροι μεσα εχουν αγανακτησει οπου αναζητουν απεγνωσμενα μεταθεσεις για καλυτερη θητεια, υπαρχει και η κριση με την οποια οι περισσοτεροι εχουν ερθει για να μειωσουν τα εξοδα και να μην επιβαρυνουν περισσοτερο την οικογενεια τους.

Ευελπιστω οι ανωτεροι που ασχολούνται με αυτα τα θεματα να το κοιταξουν περισσοτερο το θεμα αυτο γιατι δεν το βλεπω να μενει ανοιχτο για παρα πολύ. 


arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου