ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Εδιναν έγγραφα της ΕΥΠ στον Μιχάλη Καρχιμάκη;



Ως πολύ σοβαρή χαρακτηρίζουν αρμόδιες αρχές την καταγγελία σε βάρος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μ. Καρχιμάκη, ο οποίος..
θα απολογηθεί στον ανακριτής στις 8 Νοεμβρίου με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στην κακουργηματική πράξη της παραβίασης μυστικών της πολιτείας. Στο σπίτι και στο γραφείο του κ. Καρχιμάκη έγινε αιφνιδιαστικός έλεγχος, και ανακαλύφθηκαν   διαβαθμισμένα έγγραφα με ημερομηνίες, κυρίως από το 2005 έως το 2007. Πρόκειται για έγγραφα που φέρουν “βαθμό ασφαλείας” και φαίνεται να διοχέτευσε στον κ. Καρχιμάκη πρώην υπάλληλος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.
Πριν μερικούς μήνες καταγγέλθηκε ότι το 2005 ο κ. Καρχιμάκης σε συνάντηση με συνδικαλιστές της ΕΥΠ απευθυνόμενος προς μια εξ αυτών της είπε: «Δεν μου έχετε φέρει τελευταία από εκείνα τα ωραία χαρτιά».
Υπενθυμίζεται ότι ο ανακριτής Δ. Φούκας χειρίζεται την υπόθεση των υποκλοπών και τις καταγγελίες περί σχεδίου δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Μετά τη συνένωση των δικογραφιών για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών και του αποκαλούμενου σχεδίου δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή ο τρίτος τακτικός ανακριτής Δημήτρης Φούκας προχωρεί στην υποβολή νέου αιτήματος δικαστικής συνδρομής καθώς προέκυψαν νέα στοιχεία μετά από μια πολύ σημαντική μαρτυρική κατάθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίστηκε στον ανακριτή πρόσωπο το οποίο έδωσε στοιχεία για αλλοδαπό που βρισκόταν στην Ελλάδα από το 1997 έως το 2010 με άλλη ιδιότητα από την πραγματική του και όπως κατήγγειλε οργάνωσε το σύστημα υποκλοπών, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο.
Μάλιστα, έχει αρθεί το απόρρητο υπόπτων και φέρονται να προκύπτουν στοιχεία ότι αναφέρονται σε υποκλοπές ακόμη και τον τελευταίο χρόνο.

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου