ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Τα απομεινάρια μιας πρότασης δυσπιστίας

Λυσσάξανε με τη Θεοδώρα. Δεν ήθελε μεταγραφή τύπου Τζάκρη ο ΣΥΡΙΖΑ; Έχει άλλη τόσο φυσική ξανθιά;
Το επίπεδο στα ταγιέρ ανεβαίνει κατακόρυφα, το ίδιο και η «κυβερνησιμότητα»...
Άλλο να έχεις στην Κοινοβουλευτική σου ομάδα μια πρώην Υφυπουργό και άλλο τη μακρινή εξαδέλφη του Μάο, που διώχνει τους «νοικοκυραίους».
Δεν ήθελε ο Αλέξης να ρίξει την Κυβέρνηση. Να τη φθείρει προσπάθησε απλώς.
Μια Θεοδώρα σήμερα, ένας Νικήτας αύριο, επιθυμεί να φθάσει την πλειοψηφία στο οριακό 151-152 βουλευτών και να τη «γλεντά «με κάθε κοινοβουλευτική ευκαιρία. Το απίστευτο που ξεστόμισε ο Τσίπρας «μη δείτε την πρόταση μομφής ως απειλή, αλλά ως ευκαιρία» ακόμη ερευνάται από τους πολιτικούς αναλυτές. Και το CERN εκδήλωσε ενδιαφέρον για τη μελέτη της φράσης. Έπρεπε να τη δει ως ευκαιρία για ξεκούραση, ως ευκαιρία για προεκλογική εκστρατεία ανά την Ελλάδα, ως ευκαιρία για τετ α τετ, δεν διευκρίνισε ο ηγέτης.
Το «κοιτάξτε με, δεν είναι κακό», μεταφράζεται ίσως και ως «αναγνωρίστε με ως αντίπαλο». Η απάντηση ήταν ανάλογη της ερώτησης…
Το δε χειροκρότημα του Πρωθυπουργού κακώς το εξέλαβαν ως ειρωνεία οι του ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος διαφωνεί ότι υπέρτατος κριτής είναι ο λαός;
«Δεν τον έχει» ο Τσίπρας τον Σαμαρά, αυτό το ξέρουν και στην Κουμουνδούρου. «Αν τον είχε» θα έπαιρνε μία ψήφο παραπάνω το 2012. Τότε που οι πολίτες δεν επέλεξαν τη δική του (απείρως ευκολότερη) λύση.
Πιθανόν «δεν έχει» ούτε τον Βενιζέλο.
Τι έχει ο Αλέξης; Μια κοινωνία στα όρια της και προσδοκά την «είσπραξη» της οργής.
Η προαναγγελθείσα «υποβρύχια μονομαχία» των δύο αναμένεται με ενδιαφέρον και ήδη τα στοιχηματικά γραφεία ασχολούνται με το «ματς» που θα κρίνει όχι μόνο την ηγετική μορφή της κεντροαριστεράς, αλλά και το πρότυπο του επιτυχημένου άνδρα για την επόμενη δεκαετία.
Στα θετικά του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται το γεγονός ότι εκστομίζει τη λέξη «πατρίδα», χωρίς μορφασμούς και ενοχές.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πάντως έδωσε προσωπικό χαρακτήρα στη διαμάχη και ο Αλέξης σήκωσε το γάντι, “αποκαλύπτοντας”ότι για το λόγο αυτό μετέβη στο Τέξας.
Είπε και στον Πρωθυπουργό ότι σηκώνει «βαρύ φορτίο» αφήνοντας έναν υπαινιγμό για τα κιλά του Βενιζέλου, μια φράση που αν την εκστομίσει μη «προοδευτικός», τον λένε και ρατσιστή.
Η κερδισμένη της βραδιάς είναι σίγουρα η Αλέκα. Δήλωσε έτοιμη να κυβερνήσει, γεγονός που οδήγησε την τρόικα να τσεκάρει τις επόμενες πτήσεις από τη χώρα και να αναβάλλει τα ραντεβού της, δείχνοντας εμφανή σημάδια πανικού…
Μ.Ο.

1 σχόλιο:

  1. αρχισαν να κρυβουν
    τον εθνομηδενισμο τους
    μεχρι τις εκλογες
    εκει στον Συριζα...........

    δεν τρωμε πλεον παραμυθι.........

    τωρα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ........

    ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΚΕ Εσωτερικου

    ΑπάντησηΔιαγραφή