ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Τρέμε Χατζηνικολάου – Πρετεντέρη

Βαθιά ανησυχία έχει προκαλέσει στο Νίκο Χατζηνικολάου η απόφαση του Πασοκικού κατεστημένου των ΘωμοπουλοΚαψήδων που κάνουν κουμάντο στην ΔΤ της Κατεχάκη..
για  ανάθεση και δεύτερης εκπομπής στο τρομερό για το ειδικό βάρος του δημοσιογραφικό δίδυμο Λιναρδάτου – Χριστοφιλέα στη βραδινή τηλεοπτική ζώνη για να αντιπαρατεθεί με τα βαριά πυροβολικά του τηλεοπτικού τοπίου Νίκο Χατζηνικολάου και Γιάννη Πρετεντέρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες το τρομερό δίδυμο θα κάνει εκπομπή με αντικείμενο το κύριο θέμα της εβδομάδας. Η είδηση της απόφασης της Πασοκοκρατούμενης ηγεσίας της ΔΤ και συγκεκριμένα  του «Μεγάλου Αφεντικού» παντός καιρού, Βασίλη Θωμόπουλου, κυκλοφορεί ως ψίθυρος στους διαδρόμους και έχει προκαλέσει γέλια, αλλά και αισθήματα αγανάκτησης μεταξύ έμπειρων δημοσιογράφων του πολιτικού ρεπορτάζ.
Η καθόλα χιουμοριστική και με καθαρή πρόθεση ειρωνείας εισαγωγή στο παρόν κείμενο αναφορικά με τη βαθιά ανησυχία των Χατζηνικολάου και Πρετεντέρη, παραπέμπει άμεσα στην τραγική ουσίας της συγκεκριμένης υπόθεσης.
Την ίδια στιγμή που έμπειροι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές, με βαθιά εμπειρία στο ρεπορτάζ και δυνατά βιογραφικά στο αντικείμενο, αλλά με το ελάττωμα να διάγουν είτε φιλικά προς τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είτε να βρίσκονται απέναντι στο σύστημα που κάνει κουμάντο στη ΔΤ, σαπίζουν στο ψυγείο με απόφαση της πεφωτισμένης προερχόμενης από το καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ ηγεσίας.
Αντίθετα δύο πρόσωπα που μέχρι την ώρα της προκήρυξης του διαγωνισμού για την ΔΤ έσταζαν φαρμάκι και απεύθυναν βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον του Πρωθυπουργού και στενών συνεργατών του, επιβραβεύονται με παραπάνω από μια εκπομπές και αναδεικνύονται σε κεντρικές προσωπικότητες της αποκαλούμενης Νέας Δημόσιας Τηλεόρασης.
Στην περίπτωση που μιλάγαμε για πρόσωπα τα οποία ξεχείλιζαν από ικανότητες και από εμπειρία τότε θα μπορούσε κανείς να πει, εντάξει το αξίζουν. Όταν όμως πρόκειται για άτομα τα οποία προέρχονται από τη θερμοκοιτίδα της Αγίας Παρασκευής και όλης τους η καριέρα είναι το παιχνίδι των διαδρόμων της ΕΡΤ και η επιβίωση με όλα τα καθεστώτα, χωρίς ούτε μια ώρα πραγματικού ρεπορτάζ , τότε μιλάμε το λιγότερο για πρόκληση και κακόγουστο αστείο.
Είναι κρίμα μια σωστή απόφαση του Πρωθυπουργού με στόχο να σπάσει το βαθύ κατεστημένο της ΕΡΤ, να εξελιχθεί σε κακόγουστη παρωδία η οποία μάλιστα στήνεται με τα χειρότερα σε ποιότητα και ικανότητες υλικά του αμαρτωλού παρελθόντος.
Ρεπόρτερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου