ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Κασιδιάρης: Αν δεν σας έλεγαν Γεννηματά ούτε υπουργός θα ήσασταν ούτε ρόλο θα παίζατε

kasidiaris-660_3_1
Απευθυνόμενος στον Γιώργο Καλατζη που ήταν στην έδρα του είπε «Από δω και πέρα οποίος αποκαλεί το κόμμα μας με τον βλακώδη και..
προκλητικό χαρακτηρισμό νεοναζιστές θα τον σταματάτε αμέσως, ιδίως αν οι χαρακτηρισμοί προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ που είναι εγκληματική οργάνωση».
Η φράση αυτή προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αλλά και του κ.Κατατζή που του απάντησε ότι δεν μπορεί να χαρακτηρίζει τους βουλευτές και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ εγκληματική οργάνωση. Όμως ο κ.Κασιδιαρης συνέχισε απτόητος «γιατί δεν έκλεψε ο Ακης, ο Γιάννος, ο Μαντέλης;» Αυτοί δεν είναι ΠΑΣΟΚ πια τους εχουν διαγράψει απάντησε ο κ.Καλατζής. «Ναι αλλά οταν έκλεβαν ΠΑΣΟΚ ήταν» ανταπάντησε ο κ.Κασιαδιάρης. Όμως η ένταση συνεχίστηκε οταν ο κ.Κασιδιαρης απευθύνθηκε στη Φωφη Γεννηματά και της είπε «αν δεν σας έλεγαν Γεννηματά ούτε υπουργός θα ήσασταν ούτε και κανένα ρόλο θα παίζατε στο πολιτικό σκηνικό». Και ο κ.Κασιδιάρης πριν κατέβει από το βήμα δεν κρατήθηκε να μην επιτεθεί και στον Ευάγγελο Βενιζελο. «Τι να μας πει και ο Βενιζέλος που εγινε υπουργός άμυνας και δεν υπηρέτησε γιατί ήταν Ι 3 λόγω παχυσαρκίας;»

arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου