VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ο… σερίφης του Τέξας και η… ΡΗΜΑΔ

Μπορεί η Ελλάδα να «βράζει», μπορεί σε κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό επίπεδο να βρισκόμαστε σε τεντωμένο σκοινί, όμως, ο Αλέξης Τσίπρας, ως…
δύναμη ευθύνης αποφάσισε να σώσει τη χώρα. Μόνο που θα το κάνει εκ του μακρόθεν, ήτοι από το μακρινό Τέξας στο οποίο μεταβαίνει για να συμμετάσχει σε συζήτηση του πανεπιστημίου της πόλης LBJ School of Public Affairs με θέμα: «Μπορεί να διασωθεί η Ευρωζώνη;».
Δηλαδή, οι Τεξανοί συζητούν για το πώς θα διασωθεί η Ευρωζώνη και ο κ. Τσίπρας πάει εκεί να καταθέσει τις απόψεις του ενώ είναι γνωστό ότι δεν «καίγεται» για το αν θα υπάρχει ευρωζώνη ή όχι. Παρά το γεγονός ότι δέχθηκε εισηγήσεις να μην πραγματοποιήσει το ταξίδι του αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα, εντούτοις ο «ατρόμητος» Αλέξης τολμά να πάει, προφανώς γιατί στο Τέξας μπορεί να μάθει… άλλα κόλπα για το πώς θα διαλύσει την ΕΕ.
Προφανώς πάει στις ΗΠΑ για να αποφύγει τον Μ. Γλέζο ο οποίος του έχει κάνει τη ζωή δύσκολη και έχει αποδομήσει πλήρως τη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ.
Την ίδια ώρα στο άλλο κόμμα της Αριστεράς γίνεται το έλα να δεις. Φ. Κουβέλης και Σπύρος Λυκούδης «σκοτώθηκαν» για την πολιτική που πρέπει να ακολουθήσει η ΔΗΜΑΡ αλλά έθαψαν προς το παρόν τα όπλα για το συνέδριο του Δεκεμβρίου. Εκεί όπου δεν αποκλείεται να υπάρξει διάσπαση αφού ουκ ολίγοι Δημαρίτες βλέπουν καλή την ιδέα της Κεντροαριστεράς.
Δύσκολοι καιροί για την Αριστερά

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου