ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ «Fatmagul»: Τα νέα επεισόδια

 Mega: Καθημερινά στις 18:50
 
Ο Κερίμ και η Φατμαγκιούλ ξεπερνούν άλλη μια δυσκολία στη ζωή τους, αφότου πέρασε η πρώτη νύχτα του γάμου τους...
Η μεγάλη πληγή του παρελθόντος θα πάρει τελικά πολύ χρόνο για να γιατρευτεί...


Τετάρτη 20/11
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 150
Ο Ρεσάτ Γιασαράν ξεπερνάει το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, αλλά του μένουν κάποια προβλήματα στην ομιλία και στην κίνηση. Την ίδια στιγμή γίνεται γνωστή η επικοινωνία που έχει η οικογένεια Γιασαράν με τον καταζητούμενο Σελίμ και συνειδητοποιούν ότι πλησιάζουν στο τέλος τους. Για πρώτη φορά, η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ περνάνε χρόνο στο δικό τους σπίτι, ως παντρεμένο ζευγάρι. Ο Κερίμ κάνει ένα βήμα παραπέρα, όταν καταλαβαίνει ότι η σιωπή μαζί με την ενοχή της “πρώτης νύχτας τους” θα θέσει απόσταση και ψύχρα μεταξύ τους. Ο Μουσταφά κηδεύεται χωρίς να τον συνοδεύει σχεδόν κανείς. Και παρόλο που έχει βγει οριστικά από τη ζωή του Κερίμ και της Φατμαγκιούλ, ο Μουσταφά θα αφήσει και πάλι πίσω τη σκιά του.

Πέμπτη 21/11
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 151
Ακόμη κι όταν πέθαινε ο Μουσταφά δεν ήταν αθώος. Ήθελε να αφήσει τύψεις συνειδήσεως, που θα κουβαλούσαν για πάντα μαζί τους ο Κερίμ και η Φατμαγκιούλ. Ωστόσο κανένας από τους δυο τους δεν νιώθει ενοχές. Σχετικά με το γράμμα που έφτασε στα χέρια της, η Φατμαγκιούλ μοιράζεται τα συναισθήματά της με τον Κερίμ και του αποδεικνύει ότι έχει αφήσει τα πάντα στην άκρη και είναι έτοιμη να ξεκινήσει μαζί του μια νέα ζωή. Η πρώτη επίσκεψη στο νέο σπίτι του νιόπαντρου ζευγαριού, φέρνει τους δικούς τους αντιμέτωπους με μία κρίση. Τώρα είχε έρθει επιτέλους η ώρα να πληρώσει για όλες τις κακίες και τις δολοπλοκίες της η Μουκάντες. Η συσσώρευση του θυμού τόσων χρόνων κάνει τη Φατμαγιούλ να κόψει κάθε δεσμό με τη δόλια Μουκάντες.

Παρασκευή 22/11
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 152
Μετά τον καυγά του με την Μουκάντες, ο Ραχμί, για πρώτη φορά, θα υψώσει το ανάστημά του, θα πάρει μια απόφαση για την οικογένειά του και θα την πραγματοποιήσει. Η Φατμαγκιούλ μαθαίνει ότι ο Κερίμ έχει ακόμη υποψίες για εκείνη και προσπαθεί να το αποδεχτεί. Δεν θα επιτρέψει όμως τίποτα από το παρελθόν να μπει ξανά ανάμεσά τους. Όταν η Φατμαγκιούλ επιστρέφει μετά από μέρες στο εστιατόριό της, την περιμένει μια ακόμη έκπληξη. Η Ασού έχει έρθει με το μωρό στην αγκαλιά της για να την αποχαιρετήσει…

vipnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου