ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

O Σεραφείμ Κοτρώτσος και η “Αντιμνημονιακή Κοκκινοσκουφίτσα”

Ξαφνικό «ντου» πραγματοποίησαν φέροντας τα πάνω κάτω απλήρωτοι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Αποκαλύψεις» που εξέδιδε ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος σε..
κεντρικό ξενοδοχείο όπου παρουσίαζε σήμερα το μεσημέρι το νέο βιβλίο «Wolf-Gang, Η Συμμορία του Λύκου (Το Σιδηρούν Παραπέτασμα των Μνημονίων)». Οι «μπουκαδόροι», αποκάλεσαν «αλήτη» τον βουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη καθώς και τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, οι οποίοι ήταν από τους παρουσιαστές του βιβλίου.
«Πού πας; Ολο λες, λες, για κάτσε να μας τα πεις κι εδώ» φώναξαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη. Οι εργαζόμενοι προκάλεσαν επεισόδιο μισής ώρας, αναγκάζοντας τους παριστάμενους πολιτικούς και βουλευτές να αποχωρήσουν εσπευσμένα.
Στο πάνελ των παρουσιαστών ήταν εκτός των προαναφερθέντων οι Νικήτας Κακλαμάνης, Στέλιος Περράκης και ο πρώην ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης ενώ παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου. Παρόντες στην παρουσίαση του βιβλίου του Σεραφείμ Κοτρώτσου ήταν οι βουλευτές Ρένα Δούρου, Κώστας Μαρκόπουλος, Γιώργος Βαρεμένος, Κώστας Τζαβάρας,  Γιώργος Ντόλιος,  Προκόπης Παυλόπουλος,  Δημήτρης Στρατούλης καθώς και ο Κώστας Λαλιώτης
Μα καλά. Ολοι αυτοί οι υψηλοί προσκεκλημένοι και ειδικά οι μεγαλόσχημοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήξεραν για τους απλήρωτους δημοσιογράφους του κ. Κοτρώτσου. Ή μήπως άκουσαν ότι παρουσιάζεται ένα αντιμνημονιακό βιβλίο και είπαν να περάσουν να δουν τι γίνεται; Είναι καλά να υπερασπίζεσαι τους απολυμένους ή τους φτωχούς αλλά είναι καλύτερο να σπεύδεις να στηρίξεις έναν εκδότη ο οποίος άφησε απλήρωτους στο δρόμο εκατοντάδες εργαζόμενους.


Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου