ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Tα πιθανά σενάρια για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Ν. Ηράκλειο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν πρόκειται για απλό ξεκαθάρισμα λογαριασμών αλλά για καθαρό τρομοκρατικό χτύπημα. Ο τρόπος που έδρασαν, ο …
επαγγελματισμός της ενέργειας, η οργάνωση της επίθεσης, το γεγονός ότι φαίνεται να υπήρχε και υποστηρικτική ομάδα, οδηγούν στην εκτίμηση ότι πρόκειται για τρομοκρατία από… τα παλιά. Επίσης, στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν κάλυκες των 9 χιλιοστών που χρησιμοποιούνται σε 9άρια πιστόλια, σε Σκόρπιον και σε υποπολυβόλα Ούζι, καθώς και σε υποπολυβόλα Heckler & Koch MP5 που είχαν κλαπεί από αστυνομικούς και χρησιμοποιηθεί σε παλιότερες τρομοκρατικές επιθέσεις.
Σκόρπιον έχει χρησιμοποιηθεί από τη Σέχτα σε επιθέσεις στο ‘Αλτερ και στο ΑΤ Κορυδαλλού το 2009 ενώ ο Επαναστατικός Αγώνας χρησιμοποιούσε Καλάσνικοφ.
Οι αρχές από την πρώτη στιγμή φαίνεται να κατέληξαν ότι πρόκειται για χτύπημα τρομοκρατικής οργάνωσης, ίσως και η «Σέχτα Επαναστατών», ίσως όμως και η «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» οι οποίες έχουν ενισχυθεί και με ασύλληπτα μέλη άλλων οργανώσεων.
Παράλληλα ερευνάται πιθανή εμπλοκή του καταζητούμενου και καταδικασμένου σε 50 χρόνια κάθειρξη, Νίκου Μαζιώτη, ηγετικού στελέχους του «Επαναστατικού Αγώνα». Ο Μαζιώτης έχει χαθεί εδώ κι 1,5 χρόνο με την Αστυνομία να υποστηρίζει ότι συμμετείχε σε ληστείες τραπεζών, όπως αυτή στα Μέθανα με λεία 108 χιλ. ευρώ που θα μπορούσε να χρησιμοποιεί ως «επαναστατικό ταμείο». Σε πρόσφατη επιστολή του ο Μαζιώτης αρνήθηκε εμπλοκή του στις ληστείες αλλά είχε γράψει: «Τα τρομοκρατικά χτυπήματα δεν προαναγγέλλονται».
Σε άρθρο στο indymedia στις 11 Οκτωβρίου ο Μαζιώτης και η γυναίκα του, Πόλα Ρούπα, ανφέρονταν στη δολοφονία του Π. Φύσσα και τόνιζαν ότι μόνη λύση είναι η ένοπλη δράση.
Ενδεχομένως η επίθεση να είναι έργο της «Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών», η οποία είχε αναλάβει την ευθύνη για τους πυροβολισμούς με καλάσνικοφ, τον περασμένο Φεβρουάριο, στα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού
Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες, πριν πυροβολήσουν εναντίον των μελών της Χρυσής Αυγής, στάθμευσαν την μοτοσικλέτα απέναντι από τα γραφεία. Κατέβηκαν και αφού πλησίασαν, πυροβόλησαν με όπλο εννέα χιλιοστών προς τα γραφεία, στα οποία, την ώρα εκείνη βρίσκονταν αρκετά άτομα, λόγω ομιλίας στελεχών. Τα τραύματα των νεκρών είναι στο κεφάλι και το στήθος, κάτι που δείχνει ότι πρόκειται για επαγγελματικά χτυπήματα.
Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έλεγαν ότι περίμεναν το χτύπημα και είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από μερικές εβδομάδες, εφημερίδες σε πρωτοσέλιδά τους ανέφεραν ότι υπάρχουν πληροφορίες για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα μέσα στο φθινόπωρο, αλλά σε οικονομικό στόχο. Ίσως η δολοφονία του Π. Φύσσα και η πολιτική πόλωση να άλλαξε τα σχέδια των τρομοκρατών. «Έγινε αυτό που φοβόμασταν τον τελευταίο καιρό, όταν και αναμέναμε ένοπλη αιματηρή επίθεση μεγάλου βεληνεκούς από οργάνωση αντάρτικου πόλης», ανέφεραν υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.
Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου