ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Έξαλλος ο Λιάγκας με τη Σκορδά: «Είσαι τραγουδιάρα και…» [video]

Δείτε το βίντεο με τον έξαλλο Γιώργο Λιάγκα να κράζει τη Φαίη Σκορδά για την σέξι επιλογή της στο φόρεμα που φόρεσε...


Χθες το ΠΡΩ1ΝΟ, ξεκίνησε με τον Γιώργο Λιάγκα, την Σάσα Σταμάτη, τον Γιώργο Λιανό και τον Θέμη Γεωργαντά. Η Φαίη Σκορδά και η Λάουρα Νάργες που ήταν;

Η Λάουρα ήταν εκτός τηλεοπτικού πλατό για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, στα πλαίσια της εκπομπής. Η Φαίη; Που ήταν; Η γνωστή παρουσιάστρια, μπορεί να εμφανίζεται πάντα μετά τον καιρό του Γιώργου Λιάγκα, σήμερα όμως έκανε την έκπληξη και δεν εμφανίσθηκε.

Η παρέα του ΠΡΩ1ΝΟΥ, ξεκίνησε να σχολιάζει την επικαιρότητα χωρίς τη Φαίη, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει: «Εγώ δεν ξέρω γιατί δεν είναι εδώ», μετά από λίγο ήρθε και η Σκορδά στο πλατό, αλλά το θέμα είναι πως ήρθε! Μπορεί να άργησε, αλλά αυτό που εξόργισε τον σύζυγό της ήταν το φόρεμα που φόραγε. Η παρουσιάστρια του ΠΡΩ1ΝΟΥ, επέλεξε να φορέσει ένα καυτό μαύρο κολλητό φόρεμα με άνοιγμα στην πλάτη και ψιλές εφαρμοστές μαύρες ψιλές μπότες. Τι ήταν να το δει ο Λιάγκας; Άρχισε να της λέει: «Ρε Φαίη, σαν τραγουδίστρια του 9ου χλμ είσαι» και συνέχισε λέγοντας: «Ποιο ξεκ.. δεν γίνεται». Η Σκορδά θέλησε να δικαιολογηθεί λέγοντας: «Επειδή έχουμε καλεσμένη την Γωγώ Μαστροκώστα, έβαλα φόρεμα από την προσωπική της συλλογή», έιπε και τόνισε: « Για αυτό άργησα, δοκίμαζα».

Η υπόλοιπη παρέα, στηρίζοντας την άποψη του Γιώργου Λιάγκα τις σιγοτραγουδούσαν λαϊκά τραγούδια, με την «γνωστή» Σάσα να της λέει: «Πάνος Κιάμος-Φαίη Σκορδά» και όλοι μαζί να της τραγουδούν «Φωτιά με φωτιά». Η Φαίη φάνηκε αμήχανη και ήθελε να περάσουν στα επόμενα θέματα προς συζήτηση, αλλά η Σταμάτη το έριξε και πάλι το καρφάκι της, λέγοντας: «Πάντως συγχαρητήρια, στέκονται και χωρίς σουτιέν».

Δείτε το βίντεο με τον έξαλλο Λιάγκα:


fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου