ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Οι πιο απαισιόδοξες προβλέψεις για το 2014



απαισιόδοξες προβλέψεις  Με τον ερχομό του 2014 γέμισε προβλέψεις το Internet, διαφόρων ειδών. μέντιουμ προβλέπουν ότι η ανθρωπότητα μπαίνει σε νέες ασθένειες, φυσικές καταστροφές, αιματηρούς πολέμους...
Πόσο δικαιολογημένες είναι αυτές οι προφητείες;
Τι μας περιμένει το νέο έτος, πραγματικά απαίσιο. Ωστόσο, κανείς δεν λέει ότι δεν θα φέρει πολύ δυστυχία και καταστροφές, όπως αναμένεται το 2014. Μεταλλαγμένη επιδημία της γρίπης των πτηνών, επικίνδυνη και θανατηφόρα από ποτέ, θα μολύνει το ένα τέταρτο του παγκόσμιου πληθυσμού. Ένα νέο κύμα σοβαρής οικονομικής κρίσης σε ολόκληρο τον κόσμο, οδηγώντας σε μη αναστρέψιμες συνέπειες. Φυσικές καταστροφές που εξαφανίζουν από το πρόσωπο της Γης πολλές όμορφες πόλεις. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.
Αυτές είναι οι προβλέψεις που τώρα είναι στο Διαδίκτυο και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Μέντιουμ και μάντεις συναγωνίζονται να προσφέρουν τις δικές τους εκδόσεις για το εγγύς μέλλον. Χειρότερες από ό, τι καλύτερες πάντα. τον άνθρωπο πάντα τον προσέλκυσαν ιστορίες για το επικείμενο τέλος του κόσμου. Μια βιβλική Αποκάλυψη . Σήμερα, όμως, δεν μιλάμε για τις προβλέψεις του παρελθόντος,άλλα για σύγχρονους μάντεις. οι προβλέψεις τους μπορεί να είναι πιο αξιόπιστες. ένα από τα πιο   αναμενόμενα γεγονότα για το επόμενο έτος είναι η αρχή του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.
υποτίθεται ότι θα ξεκινήσει με μια μεγάλης κλίμακας ένοπλη σύγκρουση στο Ιράν και τη Συρία, και θα επεκταθεί σε ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα, και στη συνέχεια να εξαπλωθεί σε όλες τις χώρες της Ανατολής.η Βόρεια Κορέα θα βάλει στρατεύματα της στη Νότια Κορέα. Η Ρωσία δεν μπορεί να παραμείνει ουδέτερη και θα μπει σε έναν αιματηρό πόλεμο.
η Μαρία Kruglov Ρωσίδα, λέει πως δεν είναι μέντιουμ, οι προβλέψεις δεν έχουν τίποτα το παραφυσικό Φτάνει ένας απλός άνθρωπος,με λίγο μυαλό στη σημερινή στρατιωτική και πολιτική κατάσταση.. Τέτοιες δηλώσεις βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα, όπως την εξαιρετικά ρευστή κατάσταση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή, και δίνοντας αυτές τις προφητείες, οι μάντεις δεν διακινδυνεύουν τη φήμη τους. και η διαφορά μεταξύ των προβλέψεων με των πιθανοτήτων να αρχίσει πόλεμος και του ο πόλεμος θα ξεκινήσει είναι πολύ σημαντική, γι 'αυτό είναι δύσκολο να τους παίρνουν στα σοβαρά κάποιοι. ένα άλλο πράγμα, αν έκαναν πραγματικές προβλέψεις θα είχαν ακριβή ημερομηνία και ώρα που θα ξεκινούσε ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Διαφορετικά είναι κενές, αποσπούν την προσοχή και μόνο.
η παρατεταμένη οικονομική κρίση θα αυξηθεί το 2014, η οποία θα οδηγήσει τελικά σε μια απότομη πτώση του δολαρίου και των τιμών του πετρελαίου. Αυτό με τη σειρά του θα επηρεάζει αρνητικά τις χώρες που παράγουν και εξάγουν τέτοια πράγματα. Οι μετοχές σε πολλές μεγάλες εταιρείες θα μειωθεί, το ίδιο και ο αριθμός των θέσεων εργασίας. Πολλοί άνθρωποι θα είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.
Αυτό το είδος των προβλέψεων απευθύνεται κυρίως σε κοινό-στόχο. ο καθένας αναρωτιέται πόσο σταθερή είναι η κατάσταση στη δουλειά του, αν ο ίδιος μπορεί και να υποστηρίξει την οικογένειά του. υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μείνετε χωρίς δουλειά . Ειδικά σε μια σχετικά ασταθή οικονομική κατάσταση όπως είναι σήμερα. παλιά όλοι ήξεραν ότι κανείς δεν θα μείνει χωρίς δουλειά. Τώρα κανείς δεν έχει τέτοια βεβαιότητα. Ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης,

πραγματικές   προβλέψεις
υπερθέρμανση του πλανήτη που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, θα προκαλέσει μια απότομη αύξηση της στάθμης του νερού στους ωκεανούς το 2014. Το αποτέλεσμα που θα περιμένουμε είναι σοβαρές πλημμύρες. Θα απειληθούν όλες οι παράκτιες πόλεις, κυρίως της Βενετίας, Αγία Πετρούπολης και της Νέας Υόρκης. Τσουνάμι και οι τυφώνες είναι μια νέα δύναμη για να επιτεθεί στις περιοχές της Ανατολικής Ασίας και των ΗΠΑ. Και πάλι, η πρόβλεψη αυτή βασίζεται στο γνωστό γεγονός ότι το κλίμα έχει γίνει πλέον πολύ θερμότερο από ό, τι ήταν κάποτε σε πολλές περιοχές Ωστόσο, αν αυτή είναι μια ανωμαλία, δεν αυξηθεί απότομα το επίπεδο των ωκεανών. η Βενετία, όπως η Νέα Υόρκη και η Αγία Πετρούπολη, βρίσκονται σε κίνδυνο το ίδιο στο επόμενο έτος, όπως έναν αιώνα τώρα που ήταν σε κίνδυνο.
νέα επιδημία της γρίπης των πτηνών τροποποιημένη θα σκοτώσει το ένα τέταρτο του πληθυσμού. Αυτή η πρόβλεψη είναι γενικά απαράδεκτη. στο Παρελθόν η επιδημία της γρίπης των πτηνών δεν κόστισε περισσότερες ζωές από ότι γίνετε συνεχεία! οποιαδήποτε σύγκριση με τον αριθμό των ανθρώπων που πεθαίνουν κάθε χρόνο από καρκίνο, καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια και άλλες ασθένειες. αυτές οι φαντασιώσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου