ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Έχεις σπίτι στη Νέα Υόρκη ή τις Βρυξέλλες; Θα προσληφθείς στη «ΔΤ»

Μόνοι τους αυτοδιαψεύδονται οι ιθύνοντες της ΝΕΡΙΤ που κατάφεραν να πείσουν τον πρωθυπουργό ότι η ΕΡΤ έπρεπε να κλείσει επειδή..
δεν μπορούσε δήθεν να αυτοκαθαρθεί «ανοικτή» με τόση κόπρο του Αυγείου στη μέση. Σήμερα πέντε μήνες μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο Παντελής Καψής, αναδεικνύεται ο απόλυτος άρχων αναγκάζοντας αρκετούς «γαλάζιους» και άξιους εργαζομένους να προσφεύγουν στο περιβάλλον του πρωθυπουργού για διαμαρτυρίες. Εκτός του γεγονότος ότι δεν καταβάλλονται υπερωρίες και αμοιβές σαββατοκυριακάτικης εργασίας από τις 20 Αυγούστου και ένθεν την ώρα που δεν δίνονται και οι αποζημιώσεις για τις απολύσεις από την ΕΡΤ, δεν τηρούνται καν τα προσχήματα για αργομίσθους, διπλοθεσίτες, συγγενείς κ.ά.
Ορισμένα τρανταχτά παραδείγματα: Ένα ζευγάρι προσελήφθη στη «ΔΤ», ο ένας παρουσιαστής, η σύζυγος ρεπόρτερ. Ο παντός καιρού πρώην διευθυντής της Ραδιοτηλεόρασης τακτοποιήθηκε επειδή είχε μετακομίσει στις Βρυξέλλες για να βρίσκεται εκεί μαζί με τη σύζυγό του πριν το λουκέτο της ΕΡΤ και προσλήφθηκε ως ανταποκριτής. Επειδή όμως δεν είναι ανταποκριτής αλλά ένας 50άρης manager περιοδικού, συνεπικουρείται από έτερον ανταποκριτή με άλλοθι ότι οι Βρυξέλλες είναι το κέντρο του ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος. Παράλληλα έχει προσληφθεί  ανταποκρίτρια στην ακριβή και λουσάτη Νέα Υόρκη και όχι στην Ουάσιγκτον, την πρωτεύουσα και έδρα του Λευκού Οίκου με ένοικο τον Μπάρακ Ομπάμα τον οποίο θα πρέπει να συναντήσει μόνο αν πάρει το αεροπλάνο. Ο λόγος; Πολύ απλά επειδή η ανταποκρίτρια έχει το σπίτι της εκεί, στη Νέα Υόρκη, στο θορυβώδες Μανχάταν του “Sex and the City”.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου