ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΒΟΜΒΑ Τατιάνας: «Ο Νίκος έφυγε...«



Ένα βράδυ που σημάδεψε την Τατιάνα Στεφανίδου και δεν μπορεί να το ξεχάσει με τίποτα...

Ακόμη και σήμερα όταν κυκλοφορούν στους δρόμους της Κηφισιάς ή όταν πηγαίνουν σε κάποια εκδήλωση, κρατιούνται χέρι χέρι. Κόντρα στις φήμες των τελευταίων χρόνων που θέλουν το γάμο τους να περνά σοβαρή κρίση και να βρίσκονται στα πρόθυρα χωρισμού, ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση που μπορούν να δώσουν σε όλες τις κακές γλώσσες.
Για να πούμε την αλήθεια όμως, δεν ήταν πάντα όλα ρόδινα στη σχέση του διάσημου ζευγαριού. Υπήρχαν στιγμές που οι εντάσεις και οι καβγάδες ανάμεσά τους ήταν μεγάλοι και ουσιαστικά ο δεσμός τους κρεμόταν από μία κλωστή. Η Τατιάνα,
σύμφωνα με όσα έχει παραδεχτεί σε συνεντεύξεις της, είναι εκείνη που παλεύει έτσι ώστε ο έρωτάς τους να παραμένει δυνατός ακόμη και σήμερα έπειτα από τόσα χρόνια γάμου.
«Προσπαθώ να σκέφτομαι και τον ωθώ να σκέφτεται κι εκείνος ακριβώς όπως σκεφτόμασταν ο ένας για τον άλλον όταν γνωριστήκαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, οποία πάντως δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της μία μέρα που πραγματικά οι δυο τους βρέθηκαν σε οριακό σημείο και ο κίνδυνος του χωρισμού ήταν πιο ορατός από ποτέ.
Άνοιξε την πόρτα…
Ήταν η μέρα που έπειτα από έναν καβγά ο Νίκος Ευαγγελάτος φανερά εκνευρισμένος έφυγε από το σπίτι. Το απόλυτο σοκ! Οι ώρες που έλειπε (αν και δεν ήταν πολλές) φάνηκαν αιώνες για την Τατιάνα. Οι σκέψεις στο μυαλό της βασανιστικές. Ήταν το τέλος μιας σχέσης που ήταν για εκείνη σχέση ζωής, όπως άλλωστε αποδείχτηκε; Ηρέμησε μόνο όταν είδε τον Νίκο να ανοίγει την πόρτα και να επιστρέφει. Όπως εξομολογείται η Στεφανίδου αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή του love story της με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η στιγμή που πίστεψε ότι μπορεί να μην ήταν πλέον με τον άνθρωπο που λάτρευε.
«Το «ανοίγω την πόρτα και φεύγω από το σπίτι» δεν το έκανα ποτέ. Μία φορά ο Νίκος έφυγε και πήγε βόλτα με το αυτοκίνητο. Έκτοτε δεν το ξαναέκανε ούτε εκείνος», θα πει η παρουσιάστρια η οποία ακόμη και σήμερα δεν μπορεί να ξεχάσει εκείνη τη νύχτα… τρόμου που πραγματικά τα «χρειάστηκε». Και οι δύο προτίμησαν να μη μιλήσουν για την αιτία του καβγά τους. Σαν να μην είχε φύγει ποτέ ο Νίκος από το σπίτι. Αυτό ίσως να ήταν και το μυστικό που τους έφερε ξανά πολύ κοντά.
«Όπως όλες οι σχέσεις, έτσι κι εμείς περάσαμε δύσκολες στιγμές. Όμως τα εμπόδια δεν ήταν ανυπέρβλητα. Υπήρξαν εντάσεις. Μακάρι να αφήναμε όλα τα προβλήματα της δουλειάς έξω από την πόρτα τους σπιτιού μας. Δεν είμαστε όμως και ρομπότ», αποκάλυψε έπειτα από καιρό η Τατιάνα.
Όλα τα προβλήματα όμως ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Ο Νίκος και η Τατιάνα δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ κρατώντας πάντα ο ένας το χέρι του άλλου. «Ακόμα και όταν βγούμε έξω για φαγητό με φίλους, αλλά και όταν καθόμαστε στον καναπέ του σπιτιού μας κρατιόμαστε χέρι χέρι. Αν δεν αγγιζόμαστε, σημαίνει ότι για κάποια βλακεία έχουμε τσακωθεί. Έχουμε ανάγκη αυτή την επαφή», υποστηρίζει χωρίς αναστολές η «Τάτι». 

Aniwthoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου