ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Τα νέα “Ιουλιανά” και η χειμερία νάρκη του Μαξίμου

Σε ένα εχθρικό περιβάλλον, που κάποιοι νομίζουν ότι είναι αυθεντίες, κάποιοι άλλοι με χαμηλό IQ έχουν υψηλά πόστα και ορισμένα λαμόγια, στήνουν παιχνίδια και..
πολίτικες κουζίνες, είναι δύσκολο να είσαι η φωνή της συνείδησης. Της συνείδησης της κυβέρνησης, της Νέας Δημοκρατίας, ή όποιου άλλου σοβαρού ανθρώπου ή κομματικού σχηματισμού κάνει τα πάντα για τη σωτηρίας της πατρίδας, ενδιαφέρεται για την Ελλάδα και μόνο γι’ αυτή.
Επειδή όμως, κάποιοι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, όταν άλλοι σκάβουν λάκκους και απεργάζονται βρόμικα πολιτικά παιχνίδια, κάποιος πρέπει να ξυπνήσει συνειδήσεις. Εμείς στο antinews προσπαθούμε κάθε μέρα να δείξουμε στην κυβέρνηση ότι έχει πάρει λάθος ρότα κι ότι είναι καιρός να επανέλθει στο δρόμο της αρετής.
Από την άλλη, όμως, πρέπει να ρίχνουμε και «σφαλιάρες» όταν πέφτει ύπνος βαθύς την ίδια στιγμή που οι εχθροί έχουν μπει στην πόλη. Εχθροί ντυμένοι με προβιές, που το παίζουν αθώες περιστερές αλλά είναι κάτι… μουσίτσες…
Εδώ και αρκετό καιρό γράφουμε για τα μυστικά δείπνα, τις κουβέντες πίσω από τις κουρτίνες, το καθημερινό θάψιμο της κυβέρνησης από κυβερνητικούς βουλευτές, τη συστηματική υπονόμευση κάθε προσπάθειας που κάνει ο Αντώνης Σαμαράς. Βασική συνιστώσα σε όλη αυτή την προσπάθεια να πέσει η κυβέρνηση, ακόμη και με τίμημα τη χρεοκοπία της χώρας, είναι συγκεκριμένοι βουλευτές της κυβέρνησης. Άλλοι που ανήκουν στον λεγόμενο “Μητσοτακικό” χώρο κι άλλοι στον λεγόμενο “Καραμανλικό χώρο”. Οι πρώτοι είναι σε άμεση συνεννόηση με την Αγία Οικογένεια, ενώ πολλοί από τους δεύτερους είναι σίγουρο ότι μιλάνε εξ ονόματος τους πρώην πρωθυπουργού χωρίς καν να τον έχουν ρωτήσει.
Δεν είναι τυχαίες οι τελευταίες επιθέσεις που γίνονται στο πρόσωπο του Γιάννη Στουρνάρα. Κι όπως γράφαμε σε σχετικό άρθρο, ο στόχος δεν είναι ο υπουργός Οικονομικών είναι ο ίδιος ο Σαμαράς. Κάποιοι νόμιζαν ότι έχουμε καμιά… πρεμούρα να στηρίξουμε τον κ. Στουρνάρα. Ουδεμία. Ο λόγος είναι ότι στην τελική μάχη για τη σωτηρία της χώρας δεν περισσεύει κανείς. Ούτε οι συνεργάτες και υπουργοί που έχει επιλέξει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αλλά ούτε και οι διάφοροι βουλευτές που βγαίνουν από κανάλι σε κανάλι και λένε το μακρύ τους και το κοντό τους. Το έχουμε ξαναγράψει. Εδώ που είμαστε δεν χωράνε διασπάσεις και αποστάτες που θα στρώσουν το χαλί στον ανύπαρκτο Αλέξη Τσίπρα.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι περισσότερες κριτικές που ακούγονται είναι αθώες κι εποικοδομητικές. Άλλωστε, και η κυβέρνηση έχει κάνει ανοησίες που οφείλει να διορθώσει.
Όμως, πληροφορούμαστε ότι υπάρχουν και προσωπικές στρατηγικές που πηγάζουν κυρίως από το αιώνιο… κόμπλεξ ανωτερότητας και ιδιοκτησίας της ΝΔ που αισθάνονται ορισμένοι.
Το πρόσωπο που σκηνοθετεί όλα τα σενάρια αποσταθεροποίησης, που διαρρέει αλλαγές και ανατροπές και που στήνει παιχνίδια για νέες κυβερνήσεις χωρίς εκλογές έχει έδρα την οδό Αραβαντινού. Ο Κώστας Μητσοτάκης, μπορεί λόγω ηλικίας να μην παρεμβαίνει τόσο στα πολιτικά πράγματα αλλά έχει αφήσει άξιο… διάδοχο στην πολιτική ίντριγκα. Η Ντόρα Μπακογιάννη κάνει παιχνίδι και ετοιμάζεται για το μεγάλο ρεσάλτο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεύμα της με τον Κ. Καραμανλή, οι «παρεούλες» με τον Φ. Κουβέλη, οι προσεγγίσεις καραμανλικών βουλευτών, οι επιθέσεις στον εύκολο στόχο, Γ. Στουρνάρα. Και δεν είναι καθόλου τυχαία τα μηνυματάκια, τα υπονοούμενα και τα twitter βουλευτών όπως ο Ευρ. Στυλιανίδης, ο Ευ. Αντώναρος, ο Δ. Τζαμτζής, ο Ν. Κακλαμάνης κ.λπ. Κάποιοι στήνουν το σκηνικό, βάζουν τις τελευταίες πινελιές κι ετοιμάζονται για την «κατάληψη των Χειμερινών Ανακτόρων».
Σε μια πρόσφατη εκδήλωση ο καθηγητής Βασίλειος Μαρκεζίνης είπε επί λέξη: «Φοβάμαι δεύτερα Ιουλιανά, τα οποία ετοιμάζουν άνθρωποι με πείρα στα Ιουλιανά».
Μπορεί να μην είναι αυθεντία ο κ. Μαρκεζίνης, αλλά σίγουρα κάτι έχει δει, κάτι έχει ακούσει. Ποιος στήνει νέα Ιουλιανά; Ποιος ετοιμάζει δημοκρατικές εκτροπές που μάλιστα θα λάβουν χώρα τις επόμενες εβδομάδες;
Η πολιτική «χύτρα» βράζει και ήδη κάνει θόρυβο. Είναι καιρός να ξυπνήσουν ορισμένοι παρατρεχάμενοι και δήθεν αυθεντίες που βρίσκονται κοντά στον πρωθυπουργό. Ας βγουν λίγο από τη γυάλα τους, ας δουν τι γίνεται στον πραγματικό κόσμο. Μια βόλτα να κάνουν μέχρι τα βουλευτικά γραφεία, μια – δυο κουβέντες να πουν με ανθρώπους που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα και ίσως αντιληφθούν τι πραγματικά συμβαίνει.
Αν είναι ανίκανοι να πιάσουν το κλίμα, ας πάνε από τώρα σπίτι τους. Η ανοχή έχει τελειώσει. Αν πάλι τυφλώθηκαν από την εξουσία, είναι εξίσου επικίνδυνοι. Όταν θα δουν τον εχθρό μέσα από τα τείχη του Μαξίμου ας μην παραξενευτούν. Δεν θα έχουν έρθει ως φίλοι…

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου