ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Αποκάλυψη: Ποινές – σοκ για κορυφαίους επιχειρηματίες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου!



Ποινές – σοκ για κακουργήματα πρότεινε ο εισαγγελέας για κορυφαίους επιχειρηματίες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τις μετοχές φούσκες...

Το πέμπτο τριμελές εφετείο κακουργημάτων ολοκλήρωσε μετά από επτά ολόκληρους μήνες που κράτησε η δίκη, και ο εισαγγελέας ζήτησε την καταδίκη των βασικών κατηγορουμένων για τα αδικήματα της απάτης και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

‘Έτσι δύο εργολάβοι ιδιοκτήτες εισηγμένων εταιρειών, ένας γνωστός επιχειρηματίας επίσης ιδιοκτήτης εισηγμένης εταιρείας, τρεις ιδιοκτήτες χρηματιστηριακών εταιρειών, ένας εφοπλιστής και δύο εκπρόσωποι μιας ξένης επενδυτικής τράπεζας να κινδυνεύουν με ποινές πολύχρονης κάθειρξης.

Κάποιοι από αυτούς προκάλεσαν στην κυριολεξία τους δικαστές όταν δήλωσαν άνεργοι που ζουν με επιδόματα και συντάξεις.

Ένας από αυτούς που παρίστανε τον άπορο διαθέτει ξενοδοχειακή μονάδα στην Πάρο και συχνά μετακινείται με ιδιωτικό ελικόπτερο.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στη διάρκεια των επτά μηνών που κράτησε η δίκη δεν υπήρξε δημοσιογραφική κάλυψη από καμιά εφημερίδα και κανένα κανάλι.

Προφανώς το γιγαντιαίο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου έχει ξεχαστεί ή κάποιοι δεν θέλουν να ξύνουν πληγές γιατί μπορεί να βρεθεί κανένας τρελός εισαγγελέας και να αρχίσει να σκαλίζει τις παλαιές υποθέσεις.

Μάλιστα με δεδομένο ότι το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος είναι διαρκές και δεν παραγράφεται, πολλοί είναι αυτοί που από ατύχημα μπορεί να βρεθούν χωρίς να το καταλάβουν στο ευαγές ίδρυμα του Κορυδαλλού.
 

lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου