VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: Η κατάρα του Ράμσεϊ! Όποτε σκοράρει, ΠΕΘΑΙΝΕΙ και ένας διάσημος!!! (Από τον Μπιν Λάντεν μέχρι τον Πόλ Γουόκερ)



Ο θάνατος του 40χρονου ηθοποιού Πολ Γουόκερ συγκλόνισε όλο τον κόσμο. Στη Βρετανία,..
μεταξύ σοβαρού και αστείου, στα social media υπάρχουν αναφορές ότι ο διάσημος ηθοποιός έπεσε θύμα της «κατάρας» του Άαρον Ράμσεϊ.

«Κάθε φορά που ο Άαρον Ράμσεϊ βάζει γκολ, ένας διάσημος πεθαίνει», πιστεύουν κάποιοι στην Βρετανία εθισμένοι ίσως στις δεισιδαιμονίες. Το απόγευμα του Σαββάτου ο διεθνής Ουαλός έβαλε δύο γκολ με τη φανέλα της Άρσεναλ, παίζοντας εναντίον της παλιάς ομάδας του Κάρντιφ. Λίγες ώρες μετά ο Πολ Γουόκερ έχασε τη ζωή του στο τρομακτικό δυστύχημα με την Πόρσε που μετά την πρόσκρουση μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.

Πριν από δύο χρόνια, όταν ο Ράμσεϊ σκόραρε σπανιότερα, έπειτα από κάθε γκολ κάποιος διάσημος έχανε τη ζωή του: Αυτό συνέβη με τον Οσάμα μπιν Λάντεν, τον Στιβ Τζομπς, τον Καντάφι και τη Γουίτνεϊ Χιούστον. Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης όλοι αυτοί οι διάσημοι πέθαναν λίγες ώρες αφού ο Ράμσεϊ είχε σκοράρει...

Φέτος, ο παίκτης της Άρσεναλ έχει ήδη σκοράρει 13 φορές. Ισως γι' αυτό κάποιοι ισχυρίζονται ότι αυτή την χρονιά που ο μέσος της λονδρέζικης ομάδας είναι πιο παραγωγικός, δεν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί πως όποτε σκοράρει ο Ράμσεϊ κάποιος πεθάνε. Είναι όμως «ασφαλές» να υποστηρίξει κάποιος ότι σίγουρα ισχύει το αντίστροφο: Όποτε κάποιος διάσημος πεθαίνει, έχει προηγουμένως βάλει γκολ ο Ράμσεϊ. Κάτι που συνέβη και την περίπτωση του Πολ Γουόκερ...


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου