ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΣΟΚ: Το πρώτο μεγάλο χαστούκι για την Έλενα Παπαρίζου


Είμαι πολύ τυχερός. Ευλογημένος θα έλεγα εξαιτίας των συνεργατών που έχω. Μια από αυτές  η Τατιάνα αποφάσισε φέτος ν΄ασχοληθεί με την Eurovision...

Και ώς μαμούνι μεγάλο που είναι αποκάλυψε κάτι που κάποιοι εδώ στην Ελλάδα δεν έχουν τα παπάκια να βγάλουν. Τι;

Η συμμετοχή της Έλενας Παπαρίζου στα ημιτελικά για το ποιο τραγούδι θα εκπροσωπήσει την Σουηδία στην Γιουροβίζιον φαίνεται να καταλήγει σε φιάσκο!

Το πρώτο μεγάλο λάθος της ομάδας που διαχειρίζεται τις δημόσιες σχέσεις της είναι ότι επικοινώνησε ότι «Η Έλενα Παπαρίζου πάει στην Γιουροβίζιον με την Σουηδία» περνώντας στα ψηλά γράμματα ότι στην συγκεκριμένη χώρα δεν γίνετε ανάθεση αλλά διαδικασία επιλογής με 4 ημιτελικούς και έναν μεγάλο τελικό.

Στην συνέχεια , αφού η διαδικασία έγινε γνωστή, προσπάθησαν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι η Παπαρίζου είναι το «μεγάλο φαβορί» να κερδίσει την επιλογή, παραβλέποντας το γεγονός ότι έχει να κάνει επιτυχία στην Σουηδία 10 χρόνια και ότι κανείς δεν την θυμάται εκεί.

Σήμερα λοιπόν τα γραφεία στοιχημάτων έβγαλαν την λίστα με τα φαβορί και η Έλενα είναι μόλις στην 7η θέση με ελάχιστες πιθανότητες να κερδίσει το φεστιβάλ και να εκπροσωπήσει την Σουηδία στην Γιουροβίζιον!

Είναι πραγματικά κρίμα που ορισμένοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει να κρατάς «χαμηλούς τόνους» και οδηγούν καταξιωμένους καλλιτέχνες σε τόσο λανθασμένες επιλογές.

blogs.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου