ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Γελάνε και τα ψάρια με την ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγελαφικά πράγματα συμβαίνουν στην ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία με αποτέλεσμα να εκτίθενται ανεπανόρθωτα τόσο οι άνθρωποι που την διοικούν..
όσο και σπουδαίοι αθλητές που έχουν χαρίσει μετάλλια και διακρίσεις στη χώρα μας.
Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε ανοιχτά του Φαληρικού όρμου το πανελλήνιο πρωτάθλημα για σκάφη της κατηγορίας  Star. Μέχρι εδώ όλα φυσιολογικά. Το πρωτόγνωρο είναι ότι στο πρωτάθλημα πήρε ουσιαστικά μέρος μόνο ΕΝΑ πλήρωμα αυτό με κυβερνήτη τον γνωστό πρωταθλητή Αιμίλιο Παπαθανασίου (αφού τα άλλα δυο εμφανίστηκαν και εγκατέλειψαν) ο οποίος βέβαια ήταν και ο νικητής αφού δεν είχε αντίπαλο.
Την ίδια στιγμή καταγγελίες έρχονται η μια μετά την άλλη κάνοντας λόγο για στήσιμο εικονικού αγώνα προκειμένου ο εν λόγο αθλητής να εκπροσωπήσει την κατηγορία σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Μάλιστα καταγγέλλουν ότι το πανελλήνιο πρωτάθλημα έγινε άρον άρον και χωρίς να προλάβουν να προετοιμαστούν τα άλλα πληρώματα ώστε να μην δηλώσουν καν συμμετοχή.
Ένας από τους λόγους των καταγγελιών είναι και η παρουσία του πατέρα του Αιμίλιου Παπαθανασίου, Λάκη εδώ και πολλά χρόνια στα συμβούλια της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας όπου τώρα κατέχει τη θέση του Γενικού Γραμματέα.
Οπτικά ντοκουμέντα για το …μοναδικό πανελλήνιο πρωτάθλημα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει κανείς στο video που δημιουργήθηκε από τους καταγγέλλοντες.

Antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου