ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Το στοιχειωμένο στρατόπεδο – Μακάβρια «πρωτιά» για το τάγμα του Μανταμάδου στη Μυτιλήνη

Το στοιχειωμένο στρατόπεδο στη Μυτιλήνη - Μακάβρια «πρωτιά» για το τάγμα του Μανταμάδου

Μακάβρια «πρωτιά» κατέχει το τάγμα του Μανταμάδου στη Μυτιλήνη, ύστερα κι από το τελευταίο περιστατικό της αυτοκτονίας του επαγγελματία οπλίτη..


Όπως υπενθυμίζει, σύμφωνα με το onalert.gr, ο απόστρατος αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων Νίκος Παπαναστάσης «δυστυχώς, απ' το 1982 μέχρι σήμερα, είναι ο πέμπτος ή ο έκτος οπλίτης που αυτοκτονεί σ' αυτό το τάγμα. Μεταξύ αυτών και ο γιατρός του Τάγματος».

«Νομίζω ότι κατέχει μια μακάβρια "χακί" πρωτιά. Και φυσικά οι λόγοι αυτής της πρωτιάς, δεν είναι ... μεταφυσικοί», συμπληρώνει ο κ. Παπαναστάσης.

Την «κακή φήμη» που έχει το τάγμα επιβεβαιώνουν αρκετοί ακόμη αξιωματικοί του στρατοπέδου στο Μανταμάδο, όπου βρίσκεται και το πολύ γνωστό μοναστήρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ.

Τα αίτια που οδήγησαν τον ΕΠΟΠ να βάλει τέλος στη ζωή του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Αλλά όπως τονίζει ο απόστρατος αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων, «επειδή πολλά ακούγονται στην περιοχή, ασφαλώς οι λόγοι δεν μπορεί να είναι "μεταφυσικοί" . Η πραγματικότητα σήμερα στην Ελλάδα είναι τόσο σκληρή και απάνθρωπη που δείχνει δυστυχώς ικανή να "λυγίσει" ακόμη και νέους ανθρώπους όπως ο 28χρονος ΕΠΟΠ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου