ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

"Αν εκτεθείτε για 10 λεπτά στο κρύο είστε νεκροί" (εικόνες, vid)

ΕΚΚΛΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ
21 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους από τον «πολικό στρόβιλο» (πολική δίνη) που πλήττει τη χώρα του Μπαράκ Ομπάμα.. Πρόκειται για μια γιγαντιαία..
μάζα ψυχρού αέρα η οποία περιβάλλεται από ένα (jet stream) - ένα ρεύμα ισχυρών δυτικών ανέμων που χωρίζουν τις ψυχρές από τα θερμές αέριες μάζες και κινούνται με μεγάλη ταχύτητα σε ύψος περίπου 5 χλμ. με 12 χλμ. μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας.
Ο πολικός στρόβιλος ανάγκασε μέχρι και την Ανάνα, πολική αρκούδα-ατραξιόν του ζωολογικού κήπου στο Σικάγο να μείνει χτες όλη την ημέρα σε εσωτερικό χώρο.
Στη λίμνη Μίσιγκαν, έκπληκτοι οι κλειδαμπαρωμένοι πολίτες είδαν ένα παγοθραυστικό να κάνει την εμφάνιση του την ώρα που η τιμή του φυσικού αερίου έχει δεκαπλασιαστεί. Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, θερμοκρασίες-ρεκόρ καταγράφηκαν στο Δέλτα του ποταμού Μισισιπί ενώ τα θερμόμετρα έδειξαν -45 βαθμούς σε περιοχές της Βόρειας Καρολίνας και της Τζόρτζια.
Στην Ινδιανάπολη, όπου χτες ο δήμαρχος ανακοίνωσε την απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων, έκανε πριν από λίγο την ακόλουθη σοκαριστική δήλωση. "Μείνετε μέσα στο σπίτι γιατί εάν εκτεθείτε στο κρύο έστω και για δέκα λεπτά, θα πεθάνετε".









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου