ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

13 προσιτά και ξεχωριστά ξενοδοχεία


Υπνοδωμάτιο στο υπέροχο Mama Shelter στην Κωνσταντινούπολη.ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ | THE POET HOTEL (από 50 έως 125 ευρώ)
Ενα ολοκαίνουργιο μπουτίκ ξενοδοχείο για τουρίστες νέας γενιάς. Τι σημαίνει αυτό;

Οτι τα περισσότερα από τα 64 δωμάτια που στεγάζονται σε 4 πύργους δεν ξεπερνούν σε διαστάσεις μια καμπίνα πλοίου. Είναι όμως έξυπνα δομημένα, με καθρέφτες και χαρούμενα μότο στους τοίχους, όπως «τραγούδα σαν να μη σε ακούει κανείς»! Στα συν του, εκτός από την τιμή, και η τοποθεσία, αφού βρίσκεται στη γειτονιά των μουσείων, μια ανάσα μακριά από το μουσείο Βαν Γκογκ, το δρόμο Leidseplein με τα δεκάδες μπαρ και εστιατόρια, την εμπορική P.C. Hoofstraat για τους λάτρεις του shopping, την υπαίθρια αγορά Albert Cuyp και τη ζυθοποιία Heineken. > Jan Luijkenstraat 44, T/+31(0)206.620.526, www.poethotelamsterdam.com
ΒΕΝΕΤΙΑ | LE REPUBBLICHE MARINARE (75 ευρώ)
Σε αντίθεση με τα περισσότερα βενετσιάνικα ξενοδοχεία, που θυμίζουν μικρά παλάτια, αυτό το B&B αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη για τους ταξιδιώτες, χάρη στους λιτούς χώρους του και τις διχρωμίες στο διάκοσμο και στα έπιπλα. Το πρωινό σερβίρεται στην ταράτσα με θέα την… ψαραγορά, αλλά, αν προτιμάτε κάτι πιο περιπετειώδες, το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη γέφυρα Rialto, απ’ όπου ξεκινούν καραβάκια για σύντομες εξορμήσεις σε ιστορικά αξιοθέατα.
> San Polo 1623, T/+39-389.900.0090, www.lerepubblichemarinare.com
ΒΕΡΟΛΙΝΟ | MICHELBERGER (85 ευρώ)
Από το site του, που θυμίζει τρισδιάστατο βιντεοπαιχνίδι, και τα ψηλοτάβανα δωμάτια με τα δεκάδες βιβλία στους τοίχους μέχρι τους κοινόχρηστους χώρους με τα τεράστια φωτιστικά και τους διαδρόμους που μοιάζουν να μην έχουν τελειοποιηθεί, αυτό το ευφάνταστο ξενοδοχείο δημιουργήθηκε αντικατοπτρίζοντας τον ξέφρενο παλμό του Βερολίνου. Ο κοσμογυρισμένος Tom Michelberger μετέτρεψε τις εγκαταστάσεις ενός παλιού εργοστασίου σε κέντρο αναψυχής και ψυχαγωγίας, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ιδιωτικό κινηματογράφο, κλαμπ, γυμναστήριο και συναυλιακές αίθουσες.
> Warschauer Strasse 39, T/+49(0)302.977.8590, www.michelbergerhotel.com
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ | RODY HOUSE (75 ευρώ)
Φέτος τιμήθηκε στα βραβεία Smith του Λονδίνου ως το καλύτερο Budget Boutique Hotel του κόσμου. Oχι άδικα. Με 11 δωμάτια ειδικά σχεδιασμένα για ολιγοήμερες διανυκτερεύσεις, διαμερίσματα διακοσμημένα με γνήσια έργα τέχνης, διαθέσιμα προς πώληση, σεφ στην υπηρεσία των φιλοξενουμένων όλο το 24ωρο και μια πριβέ λέσχη για μέλη που απολαμβάνουν αναγνώσεις βιβλίων και παρουσιάσεις εκθέσεων, η διαμονή στο Brody House αποτελεί μοναδική εμπειρία τόσο για τους τουρίστες, όσο και για τους ντόπιους.
> Vorosmarty Utca 38, T/+36-1266.1211, www.brodyhouse.com
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ | MADE IN LOUISE (95 ευρώ)
Σε ένα κτίριο του 18ου αιώνα στεγάζεται το ξενοδοχείο με τα 48 δωμάτια, όπου κυριαρχούν οι αποχρώσεις του μαύρου, του άσπρου και του γκρι, αλλά και οι ταπετσαρίες με τα γεωμετρικά ή φλοράλ μοτίβα. Αν αγαπάτε τις σοφίτες, επιλέξτε κάποια από τις σουίτες, ενώ, αν θέλετε σπίτι σε κήπο, η κατοικία Cottage θα σας φανεί ιδιαίτερα ατμοσφαιρική. Τριακόσια μέτρα μακριά, στη λεωφόρο Louise, θα βρείτε την πλησιέστερη στάση μετρό. Στον ίδιο δρόμο θα πάρετε μια γεύση από Βέλγιο, δοκιμάζοντας οργανικές μπίρες και μύδια με τηγανητές πατάτες στο εστιατόριο La Quincaillerie, ενώ στη σοκολατερία Zaabar θα παρακολουθήσετε τη συναρπαστική διαδικασία παραγωγής σοκολάτας.
> Rue Veydt 40, T/+32-2537.4033, www.madeinlouise.com..

Τα υπόλοιπα δείτε τα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου