ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Τατσόπουλος: Υπάρχουν άνθρωποι στο ΣΥΡΙΖΑ που βλέπουν με συμπάθεια την 17Ν!



Δηλώσεις βόμβα για ακόμα μια φορά απ’ τον Πέτρο Τατσόπουλο που θα συζητηθούν. Έγιναν στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ..
την Τετάρτη το απόγευμα την ώρα που μαίνεται η σφοδρή αντιπαράθεση της κυβέρνησης με το ΣΥΡΙΖΑ για την τρομοκρατία με αφορμή την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.
Παραθέτουμε ολόκληρη την επίμαχη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου: «Υπάρχουν άνθρωποι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες αυτών των ανθρώπων. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν, απ’ τις ίδιες τους τις δηλώσεις, που τον θεωρούσαν πολιτικό κρατούμενο (σ.σ. εννοεί φυλακισμένα μέλη της 17Ν). Σε καμία περίπτωση δεν είναι κυρίαρχη αντίληψη αυτή μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, είναι περιθωριακή αντίληψη. Υπάρχουν και άνθρωποι μέσα στη ΝΔ που πιστεύουν ότι πρέπει να πάμε να απελευθερώσουμε την πόλη. Δε σημαίνει ότι είναι η κυρίαρχη αντίληψη αυτοί».
Ουσιαστικά ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει τις αιτιάσεις της Νέας Δημοκρατίας που είχε ζητήσει νωρίτερα να καταδικαστεί απερίφραστα η τρομοκρατία.
Από τη Νέα Δημοκρατία, σχετικά με την ομολογία Τατσόπουλου ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν στελέχη που βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες της 17Ν, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τατσόπουλος σε συνέντευξη του (ΣΚΑΪ TV) επιβεβαίωσε περίτρανα τη Νέα Δημοκρατία λέγοντας απόψε επί λέξει: «υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες αυτών των ανθρώπων (17Ν)».
Μετά τη δημόσια παραδοχή του βουλευτή του, ο κ. Τσίπρας αν δεν διαγράψει απόψε κιόλας τους κατά ομολογία Τατσόπουλου «συμπαθούντες» των τρομοκρατικών ιδεών της 17Ν, σημαίνει ότι ταυτίζεται με τις απόψεις τους.
Μένει να δούμε πλέον πώς θα αντιμετωπιστεί ο Τατσόπουλος από το κόμμα του καθώς μέσα σε λίγες εβδομάδες έρχεται και πάλι απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.
Διευκρινιστική δήλωση Τατσόπουλου για την ανακοίνωση της ΝΔ: «Κατανοώ την πρεμούρα της Νέας Δημοκρατίας να συνδέσει τον ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία -όπως και με τους παγετώνες, εικάζω ή με την τρύπα του όζοντος- κόβοντας και ράβοντας, εν προκειμένω, μια δήλωσή μου για περιθωριακές ασήμαντες απόψεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και για ανάλογα περιθωριακές ασήμαντες απόψεις μέσα στη Νέα Δημοκρατία (αλλά τις δεύτερες, στο μοντάζ της Συγγρού, τις έφαγε το σκοτάδι). Ας μην κουράζονται. Συνηθισμένα τα βουνά από τις… λάσπες.»
Την δήλωση την έκανε όμως…

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου