ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Είναι μια ωραία ατμόσφαιρα στον ΣΥΡΙΖΑ


Ο Τατσόπουλος χαμογελά στον Διαμαντόπουλο..

Άνω κάτω έχουν γίνει στο ΣΥΡΙΖΑ και πλέον τρέχουν να μαζέψουν την κατάσταση με αφορμή τα λεγόμενα του Πέτρου Τατσόπουλου ότι..
«στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες της 17Ν». Ενδεικτικό της έκρυθμης κατάστασης είναι το σχόλιο έτερου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Διαμαντόπουλου που αποκάλεσε προβοκάτορα τον Πέτρο Τατσόπουλο. Της κατάστασης θα επιληφθεί προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος θα έχει αύριο Παρασκευή συνάντηση με τον Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος δηλώνει ότι θέτει στη διάθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ την παραίτησή του.
Κλίμα που δείχνει οριστική ρήξη στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ και Πέτρου Τατσόπουλου έχει διαμορφωθεί ωστόσο «μηδέ προ του τέλους μακάριζε». Και αυτό γιατί ο βουλευτής Β’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι θέτει στη διάθεση του προέδρου του κόμματος την παραίτησή του αλλά την ίδια στιγμή λέει πως δεν παραδίδει τη βουλευτική του έδρα! Ουσιαστικά ο Πέτρος Τατσόπουλος ζητάει απ’ τον Αλέξη Τσίπρα είτε να προχωρήσει στη διαγραφή του απ’ την κοινοβουλευτική ομάδα είτε να του δώσει πλήρη κάλυψη έναντι των «φίλιων πυρών», επικρίσεων και επιθέσεων που δέχεται για τις τοποθετήσεις του.
Ο βουλευτής και συγγραφέας έγραψε μεταξύ άλλων στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να με διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα όποτε κρίνει ότι η παρουσία μου εκεί είναι επιζήμια. Για να σας διευκολύνω ακόμη περισσότερο και να σας απαλλάξω από το άγος της διαγραφής, έχω θέσει την  παραίτησή μου στη διακριτική ευχέρεια του Αλέξη Τσίπρα. Ο ίδιος θα κρίνει εάν και πότε θα την αποδεχτεί».
Ενώ απ’ τη τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ όπου είχε κάνει και την επίμαχη δήλωση για τις συμπάθειες περιθωριακών εντός του ΣΥΡΙΖΑ στη 17Ν, ο Πέτρος Τατσόπουλος επανήλθε και συμπλήρωσε σχετικά με το βουλευτικό του μέλλον:  «Δεν θέλω να φύγω απ’ την κοινοβουλευτική ομάδα γι’ αυτό και έθεσα στη διακριτική ευχέρεια του προέδρου την παραίτησή μου. Αν ήθελα να φύγω θα την ανακοίνωνα. Δεν μπορώ να ανεχτώ όμως και έναν τέτοιο πόλεμο. …Αν νιώθουνε ότι είμαι ξένο σώμα εγώ δεν μπορώ να τους αποδείξω ότι δεν είμαι και έχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση να διώξουν αν θέλουν ένα ξένο σώμα…».
Το κλίμα είχε ήδη φορτιστεί πάρα πολύ και ενδεικτική αυτού ήταν η τοποθέτηση του Δημήτρη Βίτσα, του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που απαξίωσε τόσο τα λεγόμενα Τατσόπουλου όσο και τα κίνητρα των τοποθετήσεών του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλά άστοχα για πράγματα που δεν ξέρει αλλά, όπως ο ίδιος λέει, φαντάζεται με παραδοξότητες και «λογικά» άλματα. Κανείς και καμιά στο ΣΥΡΙΖΑ από πολιτική και ιδεολογική άποψη δεν συμπαθεί καν την τρομοκρατία. Είναι άλλο ζήτημα ότι η ίδια η νομική επιστήμη έχει υιοθετήσει την αρχή ότι τα εγκλήματα με πολιτικό κίνητρο συνιστούν πολιτικά εγκλήματα για τα οποία υπάρχει ειδική μεταχείριση από το ίδιο το Σύνταγμα. Για παράδειγμα μόνο για τα πολιτικά εγκλήματα μπορεί να δοθεί αμνηστία. Ακόμα περισσότερο είναι βαρύ ατόπημα όταν αναφέρεται σε ονόματα συντρόφων με μεγάλη ιστορία και προσφορά στην υπεράσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων αλλά και στη γενική προσπάθεια ανατροπής της πολιτικής της λιτότητας. Αλλοίμονο αν οι ανάγκες προσωπικής επικοινωνίας και προβολής γίνονται κυρίαρχο στοιχείο στη δημόσια παρουσία βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ».
Ακόμα πιο χαρακτηριστικός της όλης κατάστασης στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο χαρακτηρισμός του «προβοκάτορα» που απέδωσε δημόσια στον Πέτρο Τατσόπουλο ο Βασίλης Διαμαντόπουλος.
Πλέον η καυτή πατάτα βρίσκεται στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα. Πάντως ενδιαφέρον παρουσιάζει η τοποθέτηση του επικεφαλής της εσωκομματικής αντιπολίτευσης Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος τάχτηκε κατά της διαγραφής ή της αποδοχής της παραίτησης Τατσόπουλου λέγοντας  ότι στο ΣΥΡΙΖΑ δεν περισσεύει κανείς.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου