ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Διπλό χτύπημα κατά της παραμονής στο Ευρώ από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Διπλό χτύπημα κατά της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ από δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, την ίδια στιγμή που ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να..
μας πείσει για τη στροφή του στο ρεαλισμό και την παραμονή της χώρας στο ευρώ κι όχι την επιστροφή στη δραχμή.
Μιλώντας στο Ρ/Σ Real ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δεν απέκλεισε ακόμη και το ενδεχόμενο να γίνει συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές προκειμένου να αποφασιστεί τι θέλει τελικά το κόμμα. Ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας δήλωσε σχετικά ότι «Οι απόψεις και οι αποφάσεις λαμβάνονται στα κεντρικά μας όργανα. Τις αποφάσεις, λοιπόν, θα τις λάβουν τα κεντρικά όργανα του κόμματος, μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε και έκτακτες συνεδριακές διαδικασίες όπως κάνουμε συνήθως όταν πηγαίνουμε σε έκτακτες πολιτικές εξελίξεις και εκεί θα ληφθούν οι αποφάσεις».
Αλλά και ο Γιάννης Τόλιος, μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο κανάλι Action δηλώνει ξεκάθαρα ότι υπάρχουν κάποιοι που είναι έτοιμοι να αποφασίσουν στάση πληρωμών και να αποχαιρετήσουν την Ευρωζώνη. «Εμείς στο ΣΥΡΙΖΑ ως σύνολο, δεν λέμε πάση θυσία στην Ευρωζώνη» , δήλωσε ο Γιάννης Τόλιος. Ολόκληρη τη δήλωσή του μπορείτε να τη δείτε στο βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=4pq5YT672yA
Και το ερώτημα είναι ένα: Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αποσαφηνίσει αν θέλει την Ευρωζώνη ή όχι πώς ο πρόεδρός του, Αλέξης Τσίπρας είναι υποψήφιος για πρόεδρος της ΕΕ; Εκτός κι αν μόλις βγούμε από το ευρώ, κηρύξουμε στάση πληρωμών και κλείσουν τα σύνορα, τότε θα γίνει πρωθυπουργός ο… Παπα – Σούρας.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου