ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Αγνοείται το “Ευ Αγωνίζεσθαι” στην Ελλάδα

 

 

Στις χειρότερες χώρες στον τομέα του «ευ αγωνίζεσθαι» συγκαταλέγεται η Ελλάδα με βάση τη βαθμολογία της UEFA... Η χώρα μας βρίσκεται στην 44η θέση στη λίστα των 48 που συμπεριλαμβάνονται στο 1ο Γκρουπ με 7.546 βαθμούς σε 65 αγώνες.

Η συγκεκριμένη βαθμολόγηση του Fair Play προκύπτει από τις εκθέσεις των παρατηρητών σε κάθε (διεθνή) αγώνα οι οποίοι βαθμολογούν το θετικό παιχνίδι κάθε ομάδας , το σεβασμό στον αντίπαλο , στους διαιτητές , τη συμπεριφορά του κόσμου και της ομάδας όπως βέβαια και το σύνολο των κόκκινων και κίτρινων καρτών που δέχεται η εκάστοτε ελληνική ομάδα.
Η συγκεκριμένη λίστα δεν είναι οριστική αφού αφορά παιχνίδια που έχουν γίνει από την 1η Μαΐου 2013 έως και 30 Απριλίου 2014.Οι χώρες είναι χωρισμένες σε δυο γκρουπ . Αυτές που έχουν δώσει περισσότερα από 30 διεθνή παιχνίδια, όπως η Ελλάδα  και αυτές που έχουν δώσει λιγότερα.
Η χώρα μας πάντως δύσκολα θα αποφύγει την «κατάκτηση» μιας από τις τελευταίες θέσεις αφού εκκρεμεί η τιμωρία της μιας αγωνιστικής στην Εθνική μας για τα επεισόδια με την Κροατία. Στο μεταξύ έχει ήδη τιμωρηθεί και έχει εκτίσει τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών ο ΠΑΟΚ ενώ ακόμη δεν έχει εκτίσει ποινή και ο Ολυμπιακός που θα υποχρεωθεί να κλείσει μέρος της θύρας των φανατικών στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ .
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρεις πρώτες θέσεις στη βαθμολογία Fair Play της  UEFA πριμοδοτούν την συμμετοχή μιας ομάδας από κάθε μια χώρα που τα κατάφερε στον 1ο προκριματικό γύρο του Europa  League της επόμενης περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου