ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Όσο κι αν προσπαθήσετε, δεν θα βρείτε ποια είναι η έφηβη της φωτογραφίας!



Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε, κλειδωμένες σε ένα... απαγορευμένο συρτάρι, το κλειδί του οποίου το φρουρεί ένας δράκος(!),..
παλιές φωτογραφίες οι οποίες κάθε φορά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, και εννοούμε φίλους και συγγενείς, θέλετε να ανοίξει η γη να σας καταπιεί, μιας και δείχνετε το λιγότερο... τερατάκι!
Τι να πουν λοιπόν και οι διάσημοι ανά τον κόσμο, οι οποίοι καθημερινά σχεδόν, διασύρονται για κάτι για το οποίο, πραγματικά δε φταίνε καθόλου; Όσον αφορά στη συγκεκριμένη φωτογραφία, και κατ' επέκταση κοπέλα, όσο κι αν το παλέψαμε, όσο κι αν το προσπαθήσαμε, δεν μπορέσαμε να αποκρυπτογραφήσουμε το διάσημο πρόσωπο που κρύβεται από... πίσω!

Και ομολογούμε, ότι και αφού διαβάσαμε το όνομα, κάποιες αμφιβολίες τις είχαμε! Για να γίνουν λοιπόν τα αποκαλυπτήρια, το άχαρο, για να το πούμε ευγενικά, κορίτσι, είναι η... Courtney Love!


Πραγματικά δεν ξέρουμε τι μετάλλαξη μπορεί να της συνέβη μετέπειτα, ώστε να γίνει η γυναίκα που σαγήνευσε τον Curt Cobain, αλλά βλέποντας τη φωτογραφία αυτή συνειδητοποιούμε ότι για όλους υπάρχει ελπίδα, αρκεί να το λέει η ψυχούλα τους! Και της Courtney σίγουρα το έλεγε!
 
queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου