ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Σε τουρκική φυλακή κρατείται ο Αγγελος Φιλιππίδης μέχρι να εκδοθεί στην Ελλάδα

Σε τουρκική φυλακή κρατείται ο Αγγελος Φιλιππίδης μέχρι να εκδοθεί στην ΕλλάδαKρατουμενος σε φυλακές της Τουρκίας θα παραμείνει μέχρι την έκδοσή του στην Ελλάδα ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικου Ταμιευτηρίου Αγγελος Φιλιππίδης, ο οποίος.. συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη το Σάββατο

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι είχε πρόθεση να επιστρέψει στη χώρα μας και γι” αυτό δήλωσε οτι συναινεί στην έκδοση του και παραιτείται απο ολα τα ένδικα μέσα.
Η τουρκική δικαιοσύνη αποφάσισε την έκδοσή του στην Ελλάδα. Η εκτέλεση της απόφασης θα ολοκληρωθεί με την αποστολή, από το ελληνικό υπουργείο Δικαιοσύνης, των σχετικών εγγράφων.
Η διαδικασία αυτή, λένε οι προξενικές Αρχές, μπορεί να κρατήσει από δύο έως 40 μέρες Στο ενδιάμεσο ο κ. Φιλιππίδης θα κρατείται στις φυλακές του Μάλτεπε, όπου συνήθως κρατούνται οι προς απέλαση ξένοι υπήκοοι.
Τη σύλληψη του κ. Φιλιππίδη, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του επιβεβαίωσε νωρίτερα ο δικηγόρος του.
Εις βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, το οποίο την Παρασκευή μετατράπηκε σε διεθνές και εκτελέστηκε το πρωί του Σαββάτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Φιλιππίδης είχε ενημερώσει μέσω του δικηγόρου του Θανάση Βαρλάμη τον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη για την πρόθεσή του να εμφανιστεί ενώπιον της Δικαιοσύνης τη Δευτέρα.
Ο Αγγελος Φιλιππίδης στις τουρκικές Αρχές ανακοίνωσε ότι συναινεί για την επιστροφή του στην Ελλάδα και επέδειξε το εισιτήριό του για να αποδείξει ότι είχε δρομολογήσει την επιστροφή του και ότι δεν είχε πρόθεση να διαφύγει..

star-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου