ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Η είδηση που ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ τον ΠΑΟΚ!


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη λίγο πριν το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βέροια. Σύμφωνα με τις καταγγελίες,..
οπαδός του ΠΑΟΚ πήδηξε τα κάγκελα μεταξύ των θυρών 4 και 5 (προερχόμενος από τη θύρα 4) και χτύπησε φίλαθλο που παρακολουθούσε το παιχνίδι από τη θύρα 5.
Ξέρετε γιατί; Διότι ο φίλαθλος στη θύρα 5 αποδοκίμασε όσους αποδοκίμαζαν τον Σαλπιγγίδη όταν ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου ότι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ανακηρύχθηκε MVP του αγώνα.
Η ιστορία που αποκαλύπτει το inpaok.com, έχει και συνέχεια. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ που δέχθηκε την επίθεση ήταν τυφλός!
Φίλαθλοι που αντιλήφθηκαν το περιστατικό προστάτεψαν τον τυφλό ουρλιάζοντας στον επιτιθέμενο ότι δεν μπορεί να αμυνθεί επειδή είναι τυφλός, για να λάβουν την εξής απάντηση... «και που να το ξέρω εγώ ότι είναι τυφλός;». Τα σχόλια είναι περιττά.

1 σχόλιο:

  1. Μην αναρτάται ότι ηλιθιότητα βρίσκεται στο διαδίκτυο,αρκεί και μόνο να προκαλέσετε εντυπώσεις και να αμαυρώσεται σωματεία και φιλάθλους.Πρωτίστως όντως συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό,μεταξύ των θυρών 4 και 5,μερίδα ΗΛΙΘΙΩΝ και ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ(ήμουν παρών στα 10 μέτρα) επιτέθηκαν σε τυφλό οπαδό του ΠΑΟΚ περί τα 10 άτομα,επειδή διαμαρτυρήθηκε έντονα στις αποδοκιμασίες τους στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή Δ.Σαλπιγγίδη.Η πλειοψηφία μας τους απώθησε,αφού είχαν προλάβει να χτυπήσουν το άτυχο παληκάρι και λέγωντας μας ''που να ξέρουμε ότι είναι τυφλός''.Σημειωτέον το παληκάρι είναι με εισιτήριο διαρκείας στην θύρα 5 χρόνια τώρα.
    Οι συγκεκριμένοι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ καταδικάστηκαν απο ΟΛΗ την Παοκτσήδικη οικογένεια (ΠΑΕ,φιλάθλους,έντυπα) καθώς δεν τους θεωρούμε συνοπαδούς μας.Ο Παοκτσής δεν δέρνει αδερφό του και αυτοί δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο.Δεν αναρτήσατε με τόση σπουδή τις καταδικάστικές ανακοινώσεις τόσο της ΠΑΕ όσο και τών συνδέσμων αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού.Μόνοι μας εμείς (και το αποδείξαμε με τους χρυσαυγίτες)καθαρίζουμε τέτοια περιστατικά έν τη γεννέσει τους,χωρίς να χρειαζόμαστε συμβουλές και νουθεσίες απο ποικιλόχρωου υλικού sites.Αν είναι ντροπή το ξέρουμε ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΕΜΕΙΣ και το επιλύουμε ΕΜΕΊΣ,γιατί ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ξέρει απο πόνο και προσφυγιά.
    Μην βάζεται λοιπόν αγγόγυστα και αβασάνιστα ταμπέλες χωρίς να έχετε κάνει καθόλου ρεπορτάζ,απλά και μόνο copy/paste.
    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή