ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Έχει… Χάρη ο Θεοχάρης αλλά μέχρι πότε;

«Έχει… Χάρη που έχει 5ετή θητεία και δεν μπορούμε να τον αλλάξουμε. Πόσο μεγάλο λάθος κάναμε με την επιλογή του»...

Αυτό λένε κορυφαία κυβερνητικά στελέχη τα οποία βλέπουν καθημερινά τις γκάφες, τις παλινωδίες και την αλαζονεία του γενικού γραμματέα εσόδων, Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος προκαλεί όχι μόνο το θυμό υπουργών και βουλευτών αλλά και μεγάλης μερίδας της κοινωνίας.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αισθάνεται τόσο ισχυρός που πολλές φορές αγνοεί βασικούς κανόνες και εντολές ενώ «κάνει του κεφαλιού του» εκθέτοντας την κυβέρνηση.
Χαρακτηριστική η περίπτωση του φόρου υπεραξίας στα ακίνητα που έχει προκαλέσει σάλο στην αγορά ακινήτων και έχει παγώσει τις αγοραπωλησίες. Ο λόγος είναι ότι ο κ. Θεοχάρης δεν έχει ετοιμάσει την διευκρινιστική εγκύκλιο που θα λύνει μια σειρά από προβλήματα που έχουν τεθεί υπόψιν του από μεσίτες, ιδιοκτήτες ακινήτων και συμβολαιογράφους.
Για παράδειγμα είναι τεράστιο το μπάχαλο με την τιμή στην οποία θα υπολογίζεται ο φόρος υπεραξίας, αν θα λαμβάνεται υπόψη η εμπορική ή αντικειμενική αξία του ακινήτου. Ακόμη και γι’ αυτό, 27 ημέρες μετά την ισχύ του νόμου, ο κ. Θεοχάρης δεν έχει δώσει λύση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του antinews υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, έχοντας καταλάβει ότι «θα φάνε ξύλο» όπως λέει και ο λαός, έκαναν συσκέψεις προκειμένου να βρουν λύσεις, παρακάμπτοντας τον κ. Θεοχάρη ο οποίος ασχολείται με πολύ σημαντικά ζητήματα. Όπως για παράδειγμα πως θα δώσει στη δημοσιότητα το… τεράστιο έργο που έχει επιτύχει κατά τη μικρή θητεία του στη θέση που βρίσκεται.
Κατά τη διάρκεια των συσκέψεων, απουσία του γενικού, βρέθηκαν κάποιες λύσεις και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθούν. Ωστόσο, μόλις ο κ. Θεοχάρης έμαθε ότι τον «παρέκαμψαν» άρχισε να παίρνει τηλέφωνα σε… φίλους δημοσιογράφους και να διαρρέει ότι αυτός βρήκε τη λύση. Πιστεύει έτσι ότι θα γίνει αρεστός στον κόσμο, αλλά δεν έχει ακούσει ούτε έχει διαβάσει τι λένε γι’ αυτόν. Κι όπως λένε: Μπορεί να δουλεύει πολύ αλλά δεν μπορεί να «μας δουλεύει» όλους.
Τα «καμώματα» του κ. Θεοχάρη έχουν φτάσει στο Μαξίμου και προκαλούν πολλά εγκεφαλικά. Ειδικά μετά τις πληροφορίες ότι ο «ανεξέλεγκτος» υπουργός έχει αρχίσει να παίζει και πολιτικά παιχνίδια…

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου