ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ποιος είναι ο κύριος Καρύδης;

Σε ενδοκυβερνητική κόντρα εξελίσσεται το ατόπημα κάποιου Δημήτρη Καρύδη ο οποίος… εμφανίζεται ως γραμματέας Επικοινωνίας κάποιου κόμματος ονόματι ΠΑΣΟΚ. Ο κύριος αυτός λοιπόν..
αποκάλεσε Μαυρογιαλούρο τον πρωθυπουργό για την διαδικτυακή αφίσα που κυκλοφόρησε η Νέα Δημοκρατία με την οποία αναφερόταν η απόφαση για επιστροφή των κλεμμένων σε Υγεία και Παιδεία. Συγκεκριμένα, η αφίσα που ανέβηκε στην σελίδα του κόμματος στο facebook και κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης “διαφήμιζε” την επιστροφή -προς τον ελληνικό λαό- 17.7 εκ. ευρώ από «μίζες» και ειδικότερα με τη μορφή κάλυψης χειρουργείων ανασφάλιστων πολιτών, παροχής δωρεάν στέγης σε άπορους φοιτητές και διάθεσης υπολογιστών με ειδικά προγράμματα για την εκπαίδευση τυφλών μαθητών, «με εντολή του πρωθυπουργού κ. Α. Σαμαρά». Σε σχόλιό του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Καρύδης αναφέρει:
«Με μια κακόγουστη αφίσα στο facebook (η οποία μοιάζει με διαφήμιση ζυμαρικών γνωστής εταιρείας) η ΝΔ επιχειρεί να καρπωθεί μικροκομματικά τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση συνεργασίας και η Δικαιοσύνη να επιστραφούν στα δημόσια ταμεία χρήματα από μίζες».
«Δεν διστάζει να εκθέτει και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, εμφανίζοντάς τον να υιοθετεί πρακτικές Μαυρογιαλούρου» συνεχίζει ο κ. Καρύδης και προσθέτει: «Ας μαζέψει η ηγεσία της ΝΔ τους ανεγκέφαλους πριν την οδηγήσουν σε πλήρη εξευτελισμό».
Τώρα θα πει κανείς: Ποιος ασχολείται με το τι λέει κάποιος Καρύδης που δεν τον ξέρει ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του αν και είναι από τα λεγόμενα «κομματόσκυλα» του ΠΑΣΟΚ.
Να θυμίσουμε μόνο ότι με βάση το βιογραφικό του κ. Καρύδη έχει δουλέψει ως δημοσιογράφος στο κομματικό φύλλο του ΠΑΣΟΚ, την Εξόρμηση κι από εκεί και έπειτα συνεργάστηκε με όλα τα «ιερά τέρατα» του κόμματος, δηλαδή τον Σημίτη, το Λαλιώτη, την Βάσω Παπανδρέου, τον Κ. Σκανδαλίδη. Άλλο παιδί του κομματικού πράσινου σωλήνα δηλαδή.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου