ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Σύσκεψη στον ΟΑΕΔ για τις «εργατικές κατοικίες στην ΚΥΡΑ ΚΑΛΗ Γρεβενών», παρουσία του Τιμολέοντα Κοψαχείλη


Το πρωί της Πέμπτης 23 Ιαν 2014 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της διοίκησης του ΟΑΕΔ στα γραφεία του οργανισμού..

Στη σύσκεψη συμμετείχαν από πλευράς του οργανισμού ο Διοικητής και ο υποδιοικητής, ο προϊστάμενος των οικονομικών υπηρεσιών, στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών και νομικοί σύμβουλοι του οργανισμού και ο βουλευτής της ΠΕ Γρεβενών κύριος Κοψαχείλης Τιμολέων. 

Το θέμα της συσκέψεως ήταν «οι εργατικές κατοικίες στην ΚΥΡΑ ΚΑΛΗ Γρεβενών». Κατά τη σύσκεψη εξετάστηκε η εξέλιξη του έργου, τα προβλήματα, και οι δυνατότητες άμεσης επίλυσής τους.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκε η πρόταση (που είχε τεθεί υπόψη των ενδιαφερομένων και σε προγενέστερες συσκέψεις) της οριστικής παραχώρησης των κατοικιών στους δικαιούχους στην κατάσταση που βρίσκονται. 

 
Η πρόταση αυτή απορρίφθηκε γιατί προσκρούει σε πολλά τεχνικά και νομικά ζητήματα. Ως πλέον προσήκουσα λύση για την εξασφάλιση μεταξύ άλλων της ταχύτερης δυνατής συνέχισης των έργων για την ολοκλήρωση και παράδοση των κατοικιών επιλέχθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:

Α. Η διοίκηση του ΟΑΕΔ να προχωρήσει στη διάλυση-ανάκληση της συμβάσεως με τον προηγούμενο ανάδοχο του έργου.

Β. Επικαιροποίηση των απαιτουμένων εργασιών και προετοιμασία των τευχών δημοπράτησης, ούτως ώστε να καταστεί δυνατή η επανεκκίνηση του έργου στους επόμενους 6 με 7 μήνες.

Γ. Από τη διοίκηση του Οργανισμού βεβαιώθηκε ότι υπάρχουν τα απαιτούμενα για την ολοκλήρωση του έργου χρήματα σε λογαριασμούς του, που θα παραμείνουν δεσμευμένα για την χρησιμοποίησή τους για αυτόν τον σκοπό.

Επίσης, συζητήθηκε και το ζήτημα της ασφάλειας του εργοταξίου των κατοικιών, που αποτελεί περιουσία το δημοσίου. Αυτό θα αντιμετωπιστεί με την ανάθεση σε εταιρεία φύλαξης η επιτήρηση του χώρου, αμέσως μόλις επιλυθούν κάποια τεχνικά και νομικά ζητήματα.

Με εκτίμηση
Τιμολέων Κοψαχείλης
Βουλευτής Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

1 σχόλιο:

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ... ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ.
    ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ...
    ΠΩΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ( ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ) ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ , ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ( ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ , ΔΗΜΑΡΧΟ) . ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΑΣ....
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ... ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. 80 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ....

    ΕΝΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΥΡΑΚΑΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή