ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

«Σαφάρι» ελέγχων για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου


«Η αντικαπνιστική νομοθεσία θα εφαρμοστεί» διαβεβαίωσε η υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή, η οποία σήμερα Τρίτη θα έχει συνάντηση με τον..
δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, για τον αντικαπνιστικό νόμο.

«Κάθε πολιτισμένο κράτος οφείλει να προστατέψει τις παρούσες και μέλλουσες γενεές», σημείωσε η ίδια, προσθέτοντας πως η επικαιροποίηση του αντικαπνιστικού πλαισίου αποτελεί προτεραιότητα για το υπουργείο.

Σε ό,τι αφορά στους ελέγχους, η υφυπουργός ανέφερε, ότι αυτοί θα συνεχιστούν, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα πως η εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας δεν πρόκειται να βάλει λουκέτο σε καταστήματα.

1 σχόλιο:

  1. Το ώς άνω θέμα θατο χαρακτηρίσω ώς εξής :" με τα δυό χεράκια πλάθω κουλουράκια,κουλουράκια" και δεν αστείζομαι διόλου.Ο νόμος αντικαπνιστικός ( γελάστε η καγχάστε εδώ) όπως ονοματίσθηκε,σχεδιάσθηκε επί γονάτων,και η αρχή που θα (αν και εφόσον εμφανισθεί) να επιβεβαιώσει παράβαση είναι η αστυνομία της περιοχής όπου συντέλείται η "παρανομία"Επί του πρακτέου και επειδή πολύ μελάνι εχύθη και βαρύγδουπες δηλώσεις μεγαλοσχημόνων πολιτικών έγιναν,ο γράφων εκάλεσα στον 4 ψήφιο αριθμό για να ρωτήσω τι εστί αντικαπνιστικός νόμος αλλά κα να καταγγείλω την μη εφαρμογή του σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου τυχαία ανευρέθη ( όχι στα Γρεβενά,όπου και εκεί καταστρατηγείται ο νόμος).Απάντησε μια κυρία ευγενικά,όπου με ενημέρωσε πως είναι σε ισχύ ο νόμος πως και η ίδια αντιμετωπίζει πρόβλημα όταν βγαίνει έξω όντας μη καπνίστρια και πώς αν θέλω να κάνω καταγγελία (επώνυμα η ανώνυμα) θα το διαβιβάσουν στην αρμόδια αστυν.διεύθυνση και αν θέλουν αυτοί έρχονται.Έκανα την καταγγελία,αλλά δεν εμφανίσθηκε ποτέ αστυνομικός στις επόμενες 2 ώρες.Οπότε κ.Ζέτα Μακρή "με ταδυό χεράκια πλάθω κουλουράκια" αντικαπνιστικός νόμος!
    Υ.Γ Αλλά από κράτος που αυξάνει τη τιμή τσιγάρων υπέρ (γελάμε εδώ όλοι) ΕΟΠΥΥ πως να ζητήσεις να επιβάλλει νόμο;Αντικρουόμενα συμφέροντα.Ευχαριστώ και συγνώμη για το μακροσκελές.
    Πρώην αγανακτισμένος καπνιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή