ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Οι τρομοκράτες αλωνίζουν και ο Δένδιας με τον Αθανασίου τσακώνονται σαν τα κοκόρια

 

Μαθαίνουμε ότι στο χώρο της τρομοκρατίας σοβεί μεγάλη κρίση και πλέον ο εμφύλιος πόλεμος έχει κηρυχθεί. Προχθες Κουφοντίνας και Σάββας Ξηρός άδειασαν τον βαψομαλλιά Χριστόδουλο..
Ξηρό και του είπαν ότι ο κύκλος της «17Ν» έχει κλείσει. Ουσιαστικά τον κάλεσαν να πάρει τα κουβαδάκια του και να πάει σε άλλη παραλία για να μην πούμε τίποτε χειρότερο για τον συνταξιούχο δολοφόνο που θέλει να ξεκινήσει νέο αντάρτικο.
Αλλά το τι γίνεται στο χώρο αυτό των τρομοκρατών και δολοφόνων ολκής ουδόλως μας ενδιαφέρει επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτε. Μακάρι να διαλύονταν ή καλύτερα να σκοτώνονταν μεταξύ τους ώστε να μας έβγαινε μια μεγάλη σκοτούρα από το κεφάλι.
Εκείνο που ενδιαφέρει όλο τον κόσμο είναι ότι αυτή τη στιγμή η χώρα ζει υπό έναν διαρκή φόβο για το πότε θα χτυπήσει ο Ξηρός και οι παλαβοί δήθεν αντιεξουσιαστές που έχουν ρημάξει τις τράπεζες και ζουν χωρίς να έχουν δουλέψει ποτέ. Όλοι πλέον είναι πεπεισμένοι ότι θα γίνει τρομοκρατικό χτύπημα, εξ’ ου και τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Αυτό που μας προβληματίζει, όμως, περισσότερο απ’ όλα είναι ότι την ώρα της μάχης, που «καίγεται» ο τόπος και η χώρα βρίσκεται σε ομηρία τρόμου οι δύο βασικοί υπουργοί της κυβέρνησης τσακώνονται σαν τα κοκόρια προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη ανασφάλεια στον κόσμο.
Νίκος Δένδιας και Χαράλαμπος Αθανασίου, εκ της θέσεώς τους, διαχειρίζονται το μεγάλο θέμα της τρομοκρατίας, ωστόσο, μετά την απόδραση Ξηρού ένας ακήρυχτος πόλεμος έχει ανοίξει και κανείς δεν κάνει τίποτε για να τον σταματήσει.
Στην αρχή ήταν διαρροές από «πηγές» του υπουργείου Δικαιοσύνης ή «πηγές» του Δημόσιας Τάξης και τώρα πλέον έγιναν κι επίσημες δηλώσεις στα κανάλια, όπως αυτές που έκανε ο κ. Αθανασίου χθες κατηγορώντας ανοικτά την αστυνομία για τον Ξηρό. Τι να περιμένουμε άραγε; Να βγει ο Δένδιας και να μιλήσει κι αυτός στις κάμερες λες και πρόκειται για παιδάκια 7 ετών που τσακώνονται για τα παιχνίδια τους;
Ο Αθανασίου κατηγορεί την ΕΛΑΣ γιατί δεν παρακολουθούσε τον Ξηρό όταν έπαιρνε τις άδειες. Η αλήθεια είναι ότι τον παρακολουθούσαν κάτι παιδαρέλια που τον έχασαν μόλις ο Χριστόδουλος ήθελε να χαθεί.
Ο Δένδιας κατηγορεί τον Αθανασίου αφενός γιατί οι δικαστές αφήνουν τρομοκράτες που συλλαμβάνει η Αστυνομία και αφετέρου για το σύστημα χορήγησης αδειών ή για τις προφυλακίσεις.
Το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο λίγη σημασία έχει εδώ που φτάσαμε. Για την οικονομία του λόγου θα πούμε ότι φταίνε όλοι που η χώρα μοιάζει να είναι σε διαρκές μπάχαλο για ένα τόσο κρίσιμο θέμα όπως η τρομοκρατία. Είναι, όμως, ντροπή να τσακώνονται σαν τα κοκόρια και ο κόσμος να περιμένει από αυτούς να ηγηθούν της αντιτρομοκρατικής εκστρατείας. Κάποιος πρέπει να τους τραβήξει τ’ αυτιά κι αν δεν καταλαβαίνουν να τους διώξει. Εδώ δε χωράνε ούτε συναισθηματισμοί ούτε πολιτικές ισορροπίες. Ή θα κάτσουν σε ένα τραπέζι να τα βρουν, να αξιοποιήσουν τις δυνάμεις που έχουν και να αντιμετωπίσουν την τρομοκρατία ή να πάνε σπίτι τους. Δεν έχουμε να κάνουμε με την εικόνα της κυβέρνησης. Εχουμε να κάνουμε με την εικόνα της Ελλάδας και με έναν θανάσιμο κίνδυνο. Ας το καταλάβουν επιτέλους. Η υπουργική καρέκλα δεν ανήκει σε κανέναν και δεν είναι κληρονομικό ή κομματικό δικαίωμα.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου