ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Σαμαράς: η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα στις Ευρωεκλογές


Την πεποίθησή του ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.
. που είχε από κοινού με τον Μάρτιν Σουλτς. Ο πρωθυπουργός, ερωτώμενος για το αν θα γίνουν πρόωρες εκλογές τόνισε ότι θα κάνει κάθε προσπάθεια ώστε οι κάλπες να στηθούν το 2016.
«Η χώρα μου πόνεσε, είναι ακόμα τραυματισμένη, αντιμετωπίζει την κοινωνική συνοχή ως κυρίαρχο πρόβλημά της, έχασε βιοτικό επίπεδο που δεν έχει χάσει κανένας λαός από τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο έως σήμερα, αλλά στέκεται στα πόδια της», είπε ο κ. Σαμαράς.
Ερωτηθείς για την επίδραση των πολιτικών της τρόικας και το ενδεχόμενο αποχώρησης ή παραμονής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα, ο κ. Σαμαράς απάντησε:
«Είμαστε εκείνοι που αντέδρασαν από την αρχή σε κάποια σημεία που είχαν να κάνουν με την ανάπτυξη στον σχεδιασμό του α΄προγράμματος. Αργότερα, το ίδιο το ΔΝΤ, ομολόγησε το λάθος των πολλαπλασιαστών», πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς παραδεχόμενος ότι υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες στις διαρθρωτικές αλλαγές.
Όσον αφορά στη συνέχιση ή όχι της παρουσίας του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, ο πρωθυπουργός απάντησε:
«Στο κατά πόσον θα πρέπει το ΔΝΤ να υπάρχει ή όχι ως εταίρος στο ελληνικό πρόγραμμα, αυτό είναι ένα θέμα που απαιτεί πολλή μεγάλη συζήτηση, ίσως έχει αρχίσει, ίσως πρέπει να αρχίσει, είναι ένα θέμα που πρέπει να το δει και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».
Ο κ. Σαμαράς παραδέχθηκε επίσης την αργή εκκίνηση στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, δεσμευόμενος ότι η Ελλάδα θα κάνει τα πάντα ώστε και στον τομέα αυτό το πρόγραμμα να «αποδώσει καρπούς».
Ο κ. Σαμαράς ρωτήθηκε επίσης για το ενδεχόμενο προσφυγής σε εθνικές εκλογές σε περίπτωση που το δημοσκοπικό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπωθεί στις κάλπες των ευρωεκλογών.
Η απάντησή του ήταν η εξής: «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν θα είμαστε δεύτερο κόμμα. Θα κερδίσουμε τις ευρωεκλογές. Έχω εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό. Ο ελληνικός λαός δεν αμφιβάλλει για το εάν θέλει την Ευρώπη ή όχι, αλλά για το ποια Ευρώπη θέλουμε.
Οι Έλληνες δεν θέλουν αβεβαιότητες τύπου Grexit, η αντιπολίτευση δεν δίνει καμία εναλλακτική ούτε για το παρών ούτε για το μέλλον. Οδεύει πάνω σε μία λεπτή γραμμή μεταξύ απροκάλυπτου λαϊκισμού και συγκαλυμμένου εξτρεμισμού. Θέλουν να δημιουργήσουν φόβο. Και θέλω να τονίσω επίσης ότι η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν θέλει να υπάρξουν πρόωρες εκλογές», είπε ο κ. Σαμαράς που χαρακτήρισε την συναινετική εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας σταθμό για την ολοκλήρωση της τετραετίας, προειδοποιώντας πως όποιος «από κει και πέρα προκαλέσει εκλογές, ας αναλάβει τις ευθύνες του».

Αntinews.gr

1 σχόλιο:

  1. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Γεια σου ρε Αντώνη με τα κουφά σου
    Ετοιμάσου για πόνο σε όλες τις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή