ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Οι δολοφονημένοι από το χέρι του Κουφοντίνα, τι δικαιώματα μπορούν να κατακτήσουν;

Ο φυλακισμένος για τη δολοφονική δράση της «17Ν» Δημήτρης Κουφοντίνας έστειλε μέσω της συνηγόρου του στην Εφημερίδα των Συντακτών την ακόλουθη δήλωση...

«Μέσα στην άθλια καρικατούρα σκηνικού 2002, που επαναλαμβάνεται και γίνεται ακόμη πιο γελοία στις τωρινές συνθήκες της καταστροφής που συντελείται σε βάρος των εργαζομένων και των ανέργων του τόπου, για μια ακόμη φορά θα ήθελα να πω ότι, ανεξάρτητα από τη θέση που παίρνει ο καθένας απέναντι στο σύστημα της φυλακής, καθήκον μας είναι να υπερασπίσουμε τα όσα κατάκτησαν οι φυλακισμένοι και οι πολιτικοί κρατούμενοι στις φυλακές της χωράς και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε όπως το  κάναμε μέχρι και σήμερα».
Όπως αντιλαμβάνεστε θα έχουμε συχνές… εμφανίσεις του αρχιεκτελεστή της «17Ν» και θα έχουμε και πρόθυμες εφημερίδες να τα δημοσιεύουν. Αυτό δεν είναι κακό, αρκεί ο κόσμος που τα διαβάζει να μην έχει πιει το νερό της λησμονιάς.
Να θυμάται δηλαδή ότι ο Κουφοντίνας και η παρέα του σκότωσαν και τραυμάτισαν δεκάδες άτομα στο όνομα της δήθεν επανάστασής του.
Και ταυτόχρονο εξυπηρέτησαν πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα, εκουσίως ή ακουσίως.
Επειδή η νέα γενιά δεν έχει γνωρίσει τι σημαίνει τρομοκρατία, ας ανατρέξει στα γεγονότα που σημάδεψαν τη μεταπολιτευτική Ελλάδα και τότε θα… εκτιμήσει το ποιον του Κουφοντίνα και των υπολοίπων.
Όσο για την επιστολή του υπαρχηγού της «17Ν» και τις αιτιάσεις του περί κατακτήσεων στις φυλακές ως πολιτικοί κρατούμενοι που είναι, ας του απαντήσουμε με το εξής: «Οι δολοφονημένοι από το χέρι του, τι δικαιώματα μπορούν να κατακτήσουν;»

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου