ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Η βάση της ΝΔ, δεν είναι ο κομματάρχης της επαρχίας

Ο Πρωθυπουργός είναι Εθνικός Ηγέτης , δεν ανήκει μόνο στη ΝΔ
Πολύς θόρυβος γίνεται τελευταία με αφορμή τα δημοσιεύματα κάποιων καλοθελητών ότι τάχα “η ΝΔ χάνει την λαϊκή βάση της”..
κι αυτό επειδή βγήκαν  ύστερα από ενάμιση χρόνο κάποια γκάλοπ που δίνουν την πρωτοπορία στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν λέμε ότι γη κατάσταση είναι καλή, δεν λέμε ότι δεν γίνονται λάθη, γκάφες και παραλείψεις. Αντιθέτως…παραλέμε το αντίθετο.
Όμως καιρός να μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Μέρος της βάσης της ΝΔ είναι αυτό που έφυγε πρώτο και υπό το κράτος της οργής βρήκε στέγη σε αποκόμματα και έδωσε πολιτική ζωή σε γελοία πρόσωπα.. Ο λόγος είναι ότι αυτό το κομμάτι της βάσης ήταν ταυτισμένοι με πρόσωπα και καταστάσεις του χθες.
Ο Αντώνης Σαμαράς εκλέχθηκε πρόεδρος της ΝΔ από τον λαό, τον απλό ψηφοφόρο της παράταξης και όχι από την οργανωμένη βάση. Ήταν η μάχη του νέου με το παλαιό, η επικράτηση του είναι αίτημα για αλλαγές , μήνυμα για την ανανέωση και τον εξορθολογισμό όχι μόνο του κόμματος αλλά και του κράτους.
Δεν εκφράζει  ο Α. Σαμαράς τον Νεοδημοκράτη που έχει πρότυπο το ΠΑΣΟΚ του 80, που θα ήθελε να έχει κάνει την αρπαχτή αλλά δεν ήταν στην εξουσία για να το κάνει. Ποτέ δεν θα εξέφραζε άτομα στενής κομματικής λογικής με σκοπό το βόλεμα.
Η  βάση της ΝΔ, δεν είναι ο κομματάρχης της επαρχίας που δικτυώθηκε στην δημόσια διοίκηση – συνδικαλισμό  ή στην τοπική αυτοδιοίκηση και  δεν αφήνει χώρο σε νέα παιδιά μορφωμένα να ασχοληθούν με τα κοινά. Αυτού του είδους οι παράγοντες δεν εκφράζουν πλέον κανένα.
Ο κομματικός στρατός στελεχών και τοπικών παραγόντων, ακόμα και πολιτευτών, δημάρχων κλπ που έχουν ταυτίσει στο μυαλό τους την εξουσία και το παραγοντισμό με το προσωπικό όφελος και τα μικροκομματικά οφέλη, δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την πολιτική του Πρωθυπουργού.
Εδώ σπάνε ταμπού δεκαετιών με κυβερνήσεις συμμαχιών  με σκοπό την τακτοποίηση του χάους που προκλήθηκε από την κομματική λειτουργία του κράτους, πως μπορεί ένας κομματικός που περίμενε την σειρά του,  να αποδεχθεί ότι το πάρτι τελείωσε ???
Ο απλός κόσμος όμως της παράταξης που είναι επαγγελματίες, αγρότες, μισθωτοί όλοι αυτοί που για να τα βγάλουν πέρα βασίζονται μόνο στις δυνάμεις τους είναι μαζί με τον Πρωθυπουργό. Ελπίζουν να μπουν επιτέλους οι βάσεις για μια δίκαιη κοινωνία, για μια υγιή επιχειρηματικότητα για ένα αποτελεσματικό κράτος.
Δεν είναι μόνο Νεοδημοκράτες αυτοί που θέλουν να επιτύχουν οι μεταρρυθμίσεις και να γίνουν οι αλλαγές, όλοι οι δημιουργικοί και υγιώς σκεπτόμενοι πολίτες θέλουν να αλλάξει η Ελλάδα.
Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ χωράει όλους τους έλληνες πέρα από κόμματα και μικροσυμφέροντα.
Όσοι είναι κολλημένοι στο παρελθόν απλώς θα δουν το τρένο να τους προσπερνάει , το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Οι υγιείς  δυνάμεις δεν δρουν μικροκομματικά αλλά με βάση το Εθνικό συμφέρον.
Ο Αντώνης Σαμαράς είναι γέννημα θρέμμα της παράταξης αλλά έχει αποδείξει ότι είναι ριζοσπαστικός πολιτικός που έχει σαν γνώμονα την Πατρίδα και  είναι ικανός να βρει κοινά σημεία με όλες τις πολιτικές δυνάμεις για το κοινό καλό.
Είναι τουλάχιστο ανεύθυνο να ζητάει μία μερίδα του κομματικού μηχανισμού να έχει προνόμια στην Ελλάδα του μνημονίου στην υπερχρεωμένη χώρα μας που διέλυσε ο κομματισμός.
Ο Αντώνης Σαμαράς δεν εκφράζει τον παλαιοκομματικό μηχανισμό αλλά  τις υγιείς δυνάμεις για την διάσωση και  εξυγίανση της χώρας.

Jim Beam

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου