ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Το Μαξίμου πήρε τ’ άρματα

Απ’ ότι μαθαίνουμε πήγε πολύ κόσμος να ευχηθεί στον Αντώνη Σαμαρά για την ονομαστική του εορτή. Πέρασαν βουλευτές και στελέχη να
πουν μια κουβέντα στον πρωθυπουργό και να πάρουν και κάποιες από τις συμβουλές του.
Όπως μας πληροφορούν, ο πρωθυπουργός φαίνεται να σήμανε πολεμικό προσκλητήριο. Φέρεται να είπε στους βουλευτές πως όταν αυτός έμπαινε στα καφενεία ήταν έτοιμος για… πόλεμο: Εγώ έμπαινα μέσα με “χειροβομβίδες” στην τσέπη» φέρεται να είπε ο κ. Σαμαράς, εξηγώντας ότι οι βουλευτές δεν πρέπει μόνον να ακούν αλλά και να απαντούν, να δίνουν τη μάχη της πολιτικής σε κάθε ευκαιρία.
Μάλιστα, ο πρωθυπουργός φέρεται να είπε επίσης ότι οι βουλευτές θα πρέπει ανοίξουν γενικό μέτωπο με τον ΣΥΡΙΖΑ, να αποκαλύψουν τους ακραίους μέσα στην Κουμουνδούρου, να βγάλουν στη φόρα τους περιθωριακούς, να δείξουν στον κόσμο τη σύνδεση αριστεριστών με την τρομοκρατία αλλά και την υποστήριξη της υποψηφιότητας Τσίπρα από ακραία κόμματα που έχουν φτάσει στο σημείο να στηρίξουν και κράτος με την ονομασία «Βόρεια Κύπρος».
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε ο Σίμος Κεδίκογλου ο οποίος, με αφορμή το ταξίδι του Τσίπρα στην Ολλανδία εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε συγκεκριμένα ότι ο κ. Τσίπρας, αποκαλύπτοντας έναν-έναν τους περιθωριακούς συμμάχους του στην Ευρώπη, πηγαίνει αύριο στην Ολλανδία για εκδήλωση του ευρωσκεπτικιστικού μαοϊκού, Μαρξιστικού-Λενινιστικού σοσιαλιστικού κόμματος.
«Οι περιθωριακοί σύμμαχοι του κ. Τσίπρα είναι γνωστοί. Ανάμεσά τους ακόμα και τα κόμματα της αιματοβαμμένης κατεχόμενης Κύπρου. Αυτό, όμως, που δεν είναι γνωστό είναι ότι οι Ολλανδοί σύμμαχοι του κ. Τσίπρα καταψήφισαν στην ολλανδική Βουλή τη χρηματοδότηση της Ελλάδας, με χαρακτηριστικότερο επιχείρημα ότι “σε μια χώρα που είναι βυθισμένη στο χρέος δεν της δίνεις μια νέα πιστωτική κάρτα”», ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου.
Επίσης αναρωτήθηκε πώς ονειρεύεται την Ελλάδα ο κ. Τσίπρας. «Εκτός Ευρώπης, απομονωμένη, με συμμάχους μόνον ακραίους και περιθωριακούς;» συμπλήρωσε.
Το Μαξίμου φαίνεται ότι παίρνει τα «μπαζούκας» εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και προχωρά σε ολομέτωπη επίθεση στην πορεία προς τις εκλογές. Άλλωστε δεν έχει και πολλά περιθώρια και μάλλον είναι σωστή η πρόθεσή του. Αφορμές δίνει και ο ίδιος ο Τσίπρας. Διότι αν από τη μια λες ότι είσαι υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας αλλά πας να φωτογραφηθείς με ευρωσκεπτικιστές οι οποίοι αναγνωρίζουν τα Κατεχόμενα, αυτό αποτελεί προσβολή για την Ελλάδα.
Θα δούμε πολλά μέχρι το Μάιο. Θα δούμε πολλές συγκρούσεις και τα διλήμματα να «ανάβουν» τα αίματα.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου