ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι η καλόγρια που... γέννησε!


Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την είδηση ότι καλόγρια στην Ιταλία απέκτησε μωρό, οι πρώτες δηλώσεις της γυναίκας που ισχυρίζεται πως δεν..
ήξερε ότι είναι έγκυος βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η Ροξάνα Ροντρίγκεζ με καταγωγή από το Ελ Σαλβαδόρ, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Σαν Καμίλο Ντε Λέλις από τις αδελφές της μονής πριν λίγες ημέρες με έντονους πόνους στην κοιλιά, όπου διαπιστώθηκε όχι μόνο ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αλλά και πως απείχε λίγες ώρες από τον τοκετό.

«Δεν ήξερα ότι είμαι έγκυος, ένιωθα έντονους πόνους στην κοιλιά», δήλωσε στους γιατρούς η 32χρονη, ενώ οι αδελφές της μονής απορούσαν πώς είναι δυνατόν να κυοφορεί.

Τώρα, σε δηλώσεις της στον ιταλικό Τύπο, υποστηρίζει ότι θα εγκαταλείψει τη μονή για να μεγαλώσει τον μικρό Φραντσέσκο Αλεσάντρο, τον οποίο ονόμασε προς τιμήν του Πάπα Φραγκίσκου.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και της διέγνωσαν την εγκυμοσύνη φώναζε ότι δε μπορεί να είναι έγκυος.

«Υπέφερα από γαστρίτιδα και κυστίτιδα. Με παρακολουθούσε γιατρός, μου είχε δώσει πολλά φάρμακα και νόμιζα ότι το φούσκωμα στην κοιλιά είχε προκληθεί από την κακή χώνεψη, ενώ δεν έδωσα σημασία στην καθυστέρηση του κύκλου μου», πρόσθεσε.

«Το παιδί μου είναι δώρο Θεού και θα το φροντίσω. Με ανησυχεί η έκταση που πήρε το θέμα, όχι μόνο στην Ιταλία, αλλά και στη χώρα μου και τώρα φοβάμαι να επιστρέψω», τόνισε.

Τη συμπάθεια στο πρόσωπό της έδειξαν και άλλες μαμάδες που νοσηλεύονταν στο ίδιο νοσοκομείο, συγκεντρώνοντας χρήματα για το νεογέννητο και αγοράζοντας ρούχα.

Ωστόσο, δεν είναι όλοι χαρούμενοι με τον ερχομό του παιδιού, όπως η επικεφαλής της μονής, η οποία σε αυστηρό τόνο δήλωσε: «Όχι, βέβαια. Δε θα πάμε να τη βρούμε στο νοσοκομείο. Το βρίσκετε σωστό όλο αυτό; Δεν ήξερε να αντισταθεί στους πειρασμούς».

kamikaze.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου