ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ


Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Το ήξερες;; Πώς διατηρούνται οι μπανάνες χωρίς να μαυρίζουν;;



Ο ιδανικός τρόπος για να ωριμάσει με φυσικό τρόπο μια μπανάνα είναι να την κρατήσουμε μέσα...


στη χαρτοσακούλα της και να την αφήσουμε εκτός ψυγείου. Αν είναι άγουρη και θέλουμε να ωριμάσει πιο γρήγορα, υπάρχει ένα κόλπο: μέσα στη χαρτοσακούλα της βάζουμε κ ένα μήλο ή μια ντομάτα και τα αφήνουμε μαζί στη χαρτοσακούλα για 24 ώρες! Θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα.

Όσο για το μαύρισμα της φλούδας της, είναι κάτι που θα συμβεί είτε τη βάλεις στο ψυγείο είτε όχι. Αρχικά η φλούδα αποκτά μαύρα στίγματα και στη συνέχεια μαυρίζει. Αν τη βάλεις στ ψυγείο το μαύρισμα θα γίνει ακόμα πιο έντονο, αλλά το εσωτερικό της μπανάνας θα είναι μια χαρά. Μην διστάσεις να την καταναλώσεις αν δεν είναι μαυρισμένη μέσα ή λιωμένη. Η αλλοίωση στο χρώμα της φλούδας δεν είναι επικίνδυνη.
 

dimokratiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου