ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ελένη Μενεγάκη προς Γιάννη Λάτσιο: «Θέλεις να με διαλύσεις οικονομικά; Θα το πληρώσεις ακριβά»

Από πότε σας τα γράφαμε; Έχει εδώ και δυο μήνες περίπου; Τι σας είχα γράψει; Ότι η κόντρα θα κλιμακωθεί το επόμενο διάστημα και...
πως θα βγουν στην επιφάνεια στοιχεία και συμπεριφορές που θα μας στεναχωρήσουν πολύ. Περισσότερο βεβαίως θα στεναχωρηθούν όσοι είχαν είτε τον Λάτσιο είτε τη Μενεγάκη ώς πρότυπα οικογενειακής γαλήνης και θαλπωρής.
Κι επειδή όσα διαβάζετε τώρα από άλλους τα έχετε διαβάσει καιρό τώρα απο εμάς… σήμερα αποφάσισα να πάω ένα βήμα πιο μπροστά και να μοιραστώ μαζί σας παρασκήνια και ρεπορτάζ που θα σας μυήσουν στην πραγματικότητα.
Το τελευταίο διάστημα η Ελένη ακόμη και κατά την διάρκεια της εκπομπής της ασχολείται επισταμένως με το κινητό της. ΌΧι δεν είναι ο Ματέο που την ρωτάει αν οι ντομάτες για το μοσχαράκι κατσαρόλας είναι βιολογικές ή όχι… αλλά οι δικηγόροι της.
Βλέπετε η υπόθεση με τη κοινή περιουσία του ζευγαριού είναι μια πληγή ανοιχτή για την παρουσιάστρια. Μια παρουσιάστρια που δε θέλει να δώσει ούτε σέντ στον πρώην άντρα της. Μάλιστα πληροφορίες που ήρθαν χθες στο blog μου ανέφεραν ότι υπήρξε μια προσπάθεια από τους δικηγόρους της παρουσιάστριας να μπουν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την άλλη πλευρά καθώς θεωρούν ότι η υπόθεση είναι από χέρι χαμένη.
Όμως η παρουσιάστρια αρνήθηκε και μιλώντας σε φίλους της είπε «Ο Γιάννης θέλει να με διαλύσει οικονομικά και γι΄αυτό θα το πληρώσει». Τι να εννοεί η Ελενίτσα; Λέτε να δούμε τις επόμενες μέρες γαργαλιστικά στοιχεία για την κοινή ζωή τους ; Ποιος ξέρει…
Απο την άλλη πλευρά ο Λάτσιος περιμένει το πόρισμα… την απόφαση της δικαιοσύνης. Ο ισχυρισμός της παρουσιάστριας περί συναινετικού διαζυγίου δεν ευσταθεί καθώς, ο νόμος προβλέπει την αξίωση του ενός ή του άλλου συζύγου αν υπάρχει κοινή περιουσία ή απόκτηση αυτής απο κοινού.
Το μεγάλο πρόβλημα ωστόσο που δεν βλέπει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος είναι πως τα ποσά που αναγράφονται στις αγωγές είναι τεράστια για την εποχή και μοιραία τα νούμερα θα φέρουν πολλούς αρμόδιους φορείς για έλεγχο.
Ας μην αναφέρουμε με το προφίλ της παρουσιάστριας που διαλύεται καθημερινά καθώς πλέον δεν πείθει κανέναν ότι μπορεί να καταλάβει την μέση Ελληνίδα νοικοκυρά. Αυτή στην οποία υποτίθεται ότι απευθύνεται καθημερινά…

blogs.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου