ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Μήπως να φύγουν όλοι οι Έλληνες και να αντικατασταθούν από αλλοδαπούς, κ. Σακελλαρίδη;



 
Όταν γράφαμε ότι πρέπει να αφήσουν τους Συριζαίους να μιλάνε γιατί έτσι εκτίθενται, δεν περιμέναμε ότι θα επιβεβαιωνόμαστε...
Οι άνθρωποι είναι εκτός τόπου και χρόνου και προκαλούν. Δεν ξέρουμε αν το κάνουν έχοντας επίγνωση του τι λένε. Αν δεν είναι σε θέση να εκτιμήσουν τα σοβαρά θέματα που υπάρχουν, καλύτερα να πάνε σπίτια τους. Αν, όμως, έχουν συγκεκριμένο σχέδιο τότε είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι.
Όποιος διάβασε η συνέντευξη του... δημάρχου Εξαρχείων, Γαβριήλ Σακελλαρίδη στην Καθημερινή της Κυριακής μπορεί να μην κατάλαβε καλά μια απάντησή του. Όταν, λοιπόν, τον ρώτησαν τι πιστεύει ότι είναι απλό να λυθεί στην καθημερινότητα της πόλης ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε πως «η χωροθέτηση του σημερινού παρεμπορίου σε ελεγχόμενες συνθήκες και σημεία, εισπράττοντας ένα ανταποδοτικό τέλος μπορεί να γίνει εύκολα».
Δηλαδή θα νομιμοποιηθεί το παρεμπόριο έναντι ενός τιμήματος. Όλοι οι μαύροι που πουλάνε τσάντες, ρολόγια, μπιχλιμπίδια, ομπρέλες, κινητά και ότι άλλο φανταστεί ο νους θα πάνε σε έναν χώρο και όλοι μαζί θα προσφέρουν την πραμάτεια τους η οποία είναι παράνομη. Δεν φορολογείται και παράλληλα προκαλεί τεράστια ζημιά στο εμπόριο.
Αντί, λοιπόν, να καταπολεμηθεί το παρεμπόριο που διαλύει σοβαρούς επιχειρηματίες, θα το νομιμοποιήσει ο Σακελλαρίδης. Αυτή είναι η πολιτική του Τσίπρα και των όμοιών του. Θα μαζευτούν απ' όλο τον κόσμο παράνομοι μετανάστες, θα πάρουν άδειες παραμονής, θα πουλάνε παράνομα προϊόντα σε στεγασμένους και οργανωμένους χώρους και όλα καλά.
Μήπως να φύγουν όλοι οι Έλληνες και να αντικατασταθούν από αλλοδαπούς;
Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, αναφερόμενη στο "σχέδιο", όπως το χαρακτήρισε, του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο της Αθήνας, έκανε λόγο για αδιανόητη δήλωση.
«Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο της Αθήνας κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι διαμερισματικός σύμβουλος μόνο των Εξαρχείων. Μετά την ανεπίτρεπτη ανάρτησή του "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι" το Δεκέμβριο του 2008, την ώρα που καίγονταν τα μαγαζιά της Αθήνας, προχώρησε τώρα και στην αδιανόητη δήλωση περί νομιμοποίησης του παρεμπορίου», τόνισε χαρακτηριστικά και διερωτήθηκε αν «αυτό είναι το σχέδιο του κ. Σακελλαρίδη για την ασφάλεια των Αθηναίων και τη στήριξη των εμπόρων της;».

Antinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου