ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

1 χρόνος kavalaoil.blogspot.gr




Πριν από 1 ακριβώς χρόνο, όταν η ανάγκη για δημοσιοποίηση των προβλημάτων που απασχολούσαν τους εργαζόμενους της KAVALA OIL ήταν επιτακτική και ταυτόχρονα ανύπαρκτη, γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας μιας ιστοσελίδας μέσα από την οποία θα μπορούσαν να βγουν προς τα έξω αυτά που έπρεπε να ακουστούν και συνάμα να ενημερώνονται όλοι για το τι μέλλει γενέσθαι στη μοναδική μέχρι και σήμερα εταιρία εξόρυξης υδρογονανθράκων στην Ελλάδα, την KAVALA OIL

Η ιδέα αυτή υλοποιήθηκε μέσα από το παρόν Blog, το οποίο υποδέχθηκαν θερμά πρώτα-πρώτα οι ίδιοι οι εργαζόμενοι κι έπειτα χιλιάδες άλλοι επισκέπτες...

Κατά τη διάρκεια του πρώτου αυτού χρόνου, όπως ήταν λογικό, η αποκλειστική επικαιρότητα της εταιρίας δεν επαρκούσε για να καλύψει τις απαιτήσεις μιας καθημερινής ενημέρωσης (με την απόλυτη έννοια της λέξης "καθημερινή"). Για το λόγο αυτό, έγινε μια υπεράνθρωπη προσπάθεια ώστε ο χαρακτήρας του Blog να παραμείνει αμιγώς "πετρελαϊκός", και κυρίως μακριά από καθοδηγήσεις και πολιτικές-κομματικές επιρροές. 

Παρουσιάστηκαν έτσι, εκτός από τα νέα και τις εξελίξεις της KAVALA OIL, διάφορα ενδιαφέροντα θέματα γύρω από τον χώρο του πετρελαίου & του φυσικού αερίου, εργασιακά προβλήματα, αγώνες συναδέλφων σε άλλες βιομηχανίες, τοπικά θέματα που μας αφορούσαν, καθώς και πλήθος άλλων αναρτήσεων, οι οποίες ενέπιπταν κατά το δυνατόν στον αυστηρά συγκεκριμένο χαρακτήρα του Blog.

Στις μέρες μας, όπου οι εξελίξεις γύρω από τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες φαινομενικά "τρέχουν", το KAVALAOIL.blogspot.gr συνεχίζει να λειτουργεί όπως και πριν, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι η μοναδική εταιρία που παράγει πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην Ελλάδα λειτουργεί, ακούγοντας στο όνομα ΚΑΒΑΛΑ OIL. 

Σας καλούμε να συνεισφέρετε στην προσπάθεια διατήρησης αυτού του Blog, το οποίο μακριά από διαφημίσεις, οικονομικά συμφέροντα και πολιτικές επιρροές, παραμένει η μοναδική ενεργή φωνή των εργαζομένων της KAVALA OIL στο διαδίκτυο. 


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

για σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις,
ιδέες, υποδείξεις, παράπονα
ή οτιδήποτε άλλο θέλετε
στο email: 

kavalaoilsa@gmail.com    

Μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες 
σχετικές με την Kavala Oil  
για τη στήλη "Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ"

...και φυσικά θέματα από εφημερίδες
ή άλλα portal σχετικά με
το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο,
εργασιακούς αγώνες,
καθώς και ό,τι άλλο πιστεύετε
ότι συνάδει με τον χαρακτήρα
του παρόντος Blog.

Ό,τι αξίζει... ανεβαίνει!


Σας ευχαριστούμε θερμά

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ
 
 
ΑΕΤΟΣ3: Να τα χιλιάσετε..
w o r k e r s

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου